Спортска обложувалница

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Абе лиценцата немам појма колку пари е, но знам дека за да отвориш кладилница беа потребни да ги имаш или 300000 или 500000 евра на располаѓање т.е. КЕШ плус да имаш со истата таа сума осигурување во некоја од нашиве компании. Лиценцата е екстра па како и просторот.
А инаку за попај пошто гледам изгледа си игра играчки, прво интернет кафе сега кладилница до утре ќе биде и супермаркет нека биде сериозен нека не пише без врска.

Абе лиценцата немам појма колку пари е, но знам дека за да отвориш кладилница беа потребни да ги имаш или 300000 или 500000 евра на располаѓање т.е. КЕШ плус да имаш со истата таа сума осигурување во некоја од нашиве компании. Лиценцата е екстра па како и просторот.
А инаку за попај пошто гледам изгледа си игра играчки, прво интернет кафе сега кладилница до утре ќе биде и супермаркет нека биде сериозен нека не пише без врска.

Слушај брат ми,како прво напишав што беше работата за интернет кафето,не беше за мене,а како второ оваа тема е чисто информативно за да знам како се движат тие цени.И дали мислеш ако сум спремен јас да отварам кладилница ќе пишам овде на форум за глупаците како тебе да ме читат?ај иди олади бе.
А инаку ако сакам да си играм играчки ќе си направам едно скромно аеродромче..хах ахахха

Треба врски + доста кеш (барем неколку миљончиња) за да ја добиеш лиценцата.
Се знае какви луѓе можат да отворат такви работи.
Јас би ти препорачал да размислуваш реално и покреативно малку:)

Треба врски + доста кеш (барем неколку миљончиња) за да ја добиеш лиценцата.
Се знае какви луѓе можат да отворат такви работи.
Јас би ти препорачал да размислуваш реално и покреативно малку:)

Нема потреба од врски. Треба само да имаш човек кој знае да ти ја регистрира. Додека за пари, се плаќа лиценца од 100.000 евра која важи (мислам) 4 години за една кладилница, која кладилница може да има +4 уплатни места прикачени на неа. Додека за депозитот, пред да се донесе новиот закон беше милион денари како депозит во пари и плус основачкиот влог во фирмата. Е сега како е со новиот закон незнам, за депозитот, некои викаат 200.000 евра кои влагаат во основачкиот капитал, ама точно не би можел да ти кажам. Доколку е сериозна работава, можам да се распрашам, па да ти кажам за некој ден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom