Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Планираш некаде да се селиш?Bas mi e drago sto Rufi se vraka vo politikata, pameten e covekot se nadevam deka ke uspee
A toa za makedonski , veke nema potreba da ucime makedonski(a najmalku gramatika), ....
Vlora e grad vo Albanija. Na makedonski VALONA. P
Da, jas sum za Rufi...
Имам страшен респект кон Руфи Османи.
Немам што да додадам.
Ај сеа образложете зашто толку го сакате и почитувате човеков. Што направил да го заслужи тоа?Bas mi e drago sto Rufi se vraka vo politikata, pameten e covekot se nadevam deka ke uspee
Ај сеа образложете зашто толку го сакате и почитувате човеков. Што направил да го заслужи тоа?
Планираш некаде да се селиш?
Со гради напред го кажува тоа што го мисли, и си стои на своето. И повеќе од јасно е дека не му е гајле дали ќе го јаде стапот за да си го тера своето до крај. Ретко кој некој кај нас направил такво нешто.
па немој ти така, ме исплаши... и како што ќе ти е? како ти ќе ни продаваш приказни тука на форум? сама со себе ќе си се убедуваш дека пак нешто не ти чини? немој така и ти.. не чини за тебе... многу луѓе се праеле паметни па си муабетеле сами со себе и на крај завршиле во лудница... немој аманneeee,tamam rabota ,kako da se selim od svojata zemja...koga ovde imam pravo da zboruvam na albanski(sto mi e majcin jazik)a vo edno i sluzben jazik vo R.M., sto ke mi e makedonskiot??
Јас само ќе се изнасмеам гласно:pos2::pos2::pos2:neeee,tamam rabota ,kako da se selim od svojata zemja...koga ovde imam pravo da zboruvam na albanski(sto mi e majcin jazik)a vo edno i sluzben jazik vo R.M., sto ke mi e makedonskiot??
па немој ти така, ме исплаши... и како што ќе ти е? како ти ќе ни продаваш приказни тука на форум? сама со себе ќе си се убедуваш дека пак нешто не ти чини? немој така и ти.. не чини за тебе... многу луѓе се праеле паметни па си муабетеле сами со себе и на крај завршиле во лудница... немој аман
На една друга тема пред едно петнаесетина минути реплицирав дека прво треба да се чита малку,па да се мисли, па да се коментира.Ај сеа образложете зашто толку го сакате и почитувате човеков. Што направил да го заслужи тоа?
не паметните како мене, туку тие што се правеле паметни како тебеda pametnite kako tebe.......