Руфи Османи се враќа во политиката

• Креатор на темата Креатор на темата Quark
  • Време на започнување Време на започнување
Cim e kumot za Rufi i jas sum za Rufi ...RUFI Majstore mi te volimo... :smir:

Vlora e grad vo Albanija. Na makedonski VALONA. P

Da, jas sum za Rufi...

Имам страшен респект кон Руфи Османи.
:toe:
Немам што да додадам.

Bas mi e drago sto Rufi se vraka vo politikata, pameten e covekot se nadevam deka ke uspee
Ај сеа образложете зашто толку го сакате и почитувате човеков. Што направил да го заслужи тоа?

Ај сеа образложете зашто толку го сакате и почитувате човеков. Што направил да го заслужи тоа?

Со гради напред го кажува тоа што го мисли, и си стои на своето. И повеќе од јасно е дека не му е гајле дали ќе го јаде стапот за да си го тера своето до крај. Ретко кој некој кај нас направил такво нешто.

Temava e za Rufi Osmani a ne za dijalektika i literatura zatoa take it easy.Plus mu zamarate na Vlora koj greshi na makedonskiot a ne mu pravite problemi na nekoj koj zbourva blgarski ili srbski a spored Xhaferi kaj ovie posle navedenite se i korenite na makedonskiot jazik.
No ajde da ne filozofirame poveke krajno vreme beshe Professorot da se vkluci vo Politikata a mene me raduva faktot shto on ke bide gradonacalnik tokmu posle vremeto koga Makedonija ke ja priznae nazavisnosta na svojot nov sosed.
Neka e so ajr

Со гради напред го кажува тоа што го мисли, и си стои на своето. И повеќе од јасно е дека не му е гајле дали ќе го јаде стапот за да си го тера своето до крај. Ретко кој некој кај нас направил такво нешто.

eve i jas se soglasuvam so rymz..:) a voedno i so Quark..:)

E bash mi e milo sto prijatno se cubstvuvash...za tebe nesto ...caj , bela kafa :smir: ( Nemoj i ti da si musko ) :tapp:

neeee,tamam rabota ,kako da se selim od svojata zemja...koga ovde imam pravo da zboruvam na albanski(sto mi e majcin jazik)a vo edno i sluzben jazik vo R.M., sto ke mi e makedonskiot??
па немој ти така, ме исплаши... и како што ќе ти е? како ти ќе ни продаваш приказни тука на форум? сама со себе ќе си се убедуваш дека пак нешто не ти чини? немој така и ти.. не чини за тебе... многу луѓе се праеле паметни па си муабетеле сами со себе и на крај завршиле во лудница... немој аман

neeee,tamam rabota ,kako da se selim od svojata zemja...koga ovde imam pravo da zboruvam na albanski(sto mi e majcin jazik)a vo edno i sluzben jazik vo R.M., sto ke mi e makedonskiot??
Јас само ќе се изнасмеам гласно:pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos:
Служебен ин јор дримс

па немој ти така, ме исплаши... и како што ќе ти е? како ти ќе ни продаваш приказни тука на форум? сама со себе ќе си се убедуваш дека пак нешто не ти чини? немој така и ти.. не чини за тебе... многу луѓе се праеле паметни па си муабетеле сами со себе и на крај завршиле во лудница... немој аман

da pametnite kako tebe.......

Abe site go sakate znachi Rufi ...sto e toj demokrat, radikal, vmrovec sto e ?

Nakaj sto tegne levo , desno ...komunist , socijalist ???

Ajde be malce za Rufi da si praime muabet ... za so se zalaga toj ?

На една друга тема пред едно петнаесетина минути реплицирав дека прво треба да се чита малку,па да се мисли, па да се коментира.
И јас не можам се да ви напишам,и да сакам.

Ќе побараш прво од што фамилија е ...
па што е по струка.
па како водел општина до фаталниот ден
па од тогаш натаму според тоа како се понашал ќе гледаш да процениш што карактер е...
и ќе увидиш (би требало) дека Руфи е човек од чест и од меч.
Од оние што не газат беса и држат збор.
http://uk.youtube.com/watch?v=MlYEhkoErRs

Не се плашете и верувајте им на таквите албанци.
Верувај му на Bloody,на Quark.
Никогаш на RYMZ и такви како него. :)
(хехехе)
Тој ќе ти смисли и намести беља,ќе седи до тебе додека си играш со огнот од таа беља,и уште и ќе те подебава одозгора. :wink:

More rymz zasto be ne mi zborat tvoive sonarodnicki ???? :toe: Kamo sozivot ... a che se ljutim zivmi sve :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom