- Член од
- 9 август 2008
- Мислења
- 781
- Поени од реакции
- 40
Не, ти си клиничен л'жец, батка. Каков англијски пасош имаш бе, не те ли е срам, пред неколко дена објаснјаваше тука ште имаш временен статус, селф емплојд в Англија, сега стана поданик на кралицата за една неделја.
Като си толкова ербап живеј с македонскија пасош, бе, хв'рли б'лгарскија, нели е окупаторски. Да те видим док'де ке стигнеш, от глад ке умреш.
Моите дедовци не беха кој знае какви патриоти, не ги интересуваше македонската тематика, при все че беха деца на бежанци, участваха си в б'лгарската политическа система, Бог да ги прости, ама предатели на родината си не бјаха, не беха духачи на влашко-ср'бско-грчки (а вече и арнаутски) полови органи. Прод'лжи да го правиш, штом те кефи.
Абре смешко , кога не си запознаен со законите во УК зошто збориш ? никаде не сум кажал дека имам времен статус, а тоа што сум селф емплојд не значи дека немам Англиски пасош. Селф емплојд е начин да откриеш твоја фирма. А пасошот го добив брго затоа што има закони според кои дел од вработените во една фирма мора да имаат Англиско поданство и така фирмата ми го издејствува. И наместо да пробаш да ме валкаш на секој начин пред Македонците и да збориш цинизми овде постарај се да водиш конструктивен диалог во врска со темата. Кажи што те боли та не сакаш ОМО Илинден ПИРИН да биде легална партија во Бугарија и со какво право вие негирате пратава на еден народ кои му се гарантирани од ООН и европската конституција ?