Бугарија со закон ќе го избрише ОМО Илинден-Пирин!

Хахаха во село Влахи во моментот живеjат точно 6 луге :) а 21 от тех според теб членови на ОМО Илинден?!? :) Като си одиш на селото прати много поздрави на баба ти Раjна, таа е едната од тие 6 души дека живеат таму.

Ајде втори бот мора да се појави за да даде подршка на први бот. Или со други думи единиот лаже а другиот маже по него. А ако ги замолам администраторите да ви банирааат сите клонинги што се со едно Ип што ке праите а ? Ќе мора да трчите по интернет зали како овој покемонот или да си рестрартирате модемите на 5 минути ?

Хахаха во село Влахи во моментот живеjат точно 6 луге :) а 21 от тех според теб членови на ОМО Илинден?!? :) Като си одиш на селото прати много поздрави на баба ти Раjна, таа е едната од тие 6 души дека живеат таму. ПП. Еден познат со кoj бевме таму тврди дека се станале 5 лугето коишто живеат таму.. ова е информациjа од преди 2 месеци.

kako ispadna be site tatari dase od selo Vlahi:kesa:

Види сега... прочитај внимателно што сум ти напишал погоре. Сакам само еден човек да ми најдеш што сега живее во Влахи дека се декларира како Бугарин. Кога ми го најдеш јас ќе станам „чист Блгарин„ Да ама проблемо е дека таков човек нема. Аиде доста ти е да лажеш луѓето овде, срам немаш. Јас сум од Влахи и ги знам сите 41 луѓе што живеат во селото . ( До сега не смеев да се објавам одкај сум , зошто Бугарските дописници овде ќе ме предадете за една дневница, ама тие навреди дека ги напиша нема да ги оставам вака ) 21 се членови на ОМО. Председател на ОМО во село Влахи е Падарот на селото( Бојан Гунгалов се вика , ако сакаш иди кај него да ти разправа како е учил Македонски јазик од учителот Петре Макревски од Скопје през 1948. Прашај го и зашто Бугарите го убија Герасим Тодоров и му ја растурија бандата.Затоа што Герасим Тодоров сакаше да се оддели Пиринска Македонија и да се обедини со Вардарска. Сите жители на Влахи, до еден, помнат како Бугарската војска тепаше се наред само и само да го предадат Герасим, и кога го утепаја ги караа сите жители на селото да одат и да плукат по мртвиот и да играат оро около него. Та ората играа и плачеа оти ако не играт ќе имат и они Герасимовата судбина).Така . Ако сакаш можам поименно да ти ги избројам сите 41 жители на селото. Од тоа што го напиша погоре поголема клевета не сум видел , нетие страм ! Да, знам добро што има на плоштадот до чешмата во Влахи. Има паметник на Јане Сандански и лично јас сум ја лепил плочата што е на паметникот !Имам И слики како сум тамо на паметникот . Таму пишува много добро , ама ти не сакаш да го спомнеш тоа тука , а само за паметникот збориш. Не ти е страм да тресеш вакви глупости! Си мислев дека има нешто Македонско кај тебе, ама гледам дека и ти си овде као другите Татари само со една цел - да провоцираш !
omopirin, гледам дека много знаеш за нашиот крај.
Би ли могал да ми разкажеш нешто за Давко- кој е бил и што е бил?
Интересува ме какво е отношението ти к'м Ванчо Михајлов например.
Каква е версијата ти за убијството на јане Сандански и на Тодор Александров ?
За убијството на Борис Сарафов и Иван Гарванов ?
Какво е мнението ти за Чернопеев ?
Од кое село бе лјубовницата на јане Сандански. Кој ја взе после за с'пруга ?
Интересно ми е да чуја твојата интерпретација. :smir:

Jас не сум од селото, но сум минавал овде и до Екоценторот... а баба Раjна сите кои се минавале од тами ja знаат.

А што гледат во екоценторот чим си одел таму ? И име да ми кажеш на луѓе од екоцентарот ?

пп. јаааа и трети бот се јави за 10 мин. Аман бе !

Ајде втори бот мора да се појави за да даде подршка на први бот. Или со други думи единиот лаже а другиот маже по него. А ако ги замолам администраторите да ви банирааат сите клонинги што се со едно Ип што ке праите а ? Ќе мора да трчите по интернет зали како овој покемонот или да си рестрартирате модемите на 5 минути ?

Голем си параноик, зашто се ми 2 сметки? Кажи ри зашто лжеш дека во селото имало 21 членови на ОМО, како во моментот(т.е до преди 2 месеци) има 5 жители? А? Еве ти и от ГРАО податоци од 15.09.2008: http://grao.bg/tna/tab02.txt 6 луге по постоjанен адрес 8 луге по настоjашт 3 луге по постоjанен и настоjашт Со лаги ке ми гради политика...

omopirin, гледам дека много знаеш за нашиот крај.
Би ли могал да ми разкажеш нешто за Давко- кој е бил и што е бил?
Интересува ме какво е отношението ти к'м Ванчо Михајлов например.
Каква е версијата ти за убијството на јане Сандански и на Тодор Александров ?
За убијството на Борис Сарафов и Иван Гарванов ?
Какво е мнението ти за Чернопеев ?
Од кое село бе лјубовницата на јане Сандански. Кој ја взе после за с'пруга ?
Интересно ми е да чуја твојата интерпретација. :smir:
Pa otdeka ke znae ? Toj parvo ke prati depesha da prasha bat Stojko i togash ke ti otgovori ! :wink:

А што гледат во екоценторот чим си одел таму ? И име да ми кажеш на луѓе од екоцентарот ?

пп. јаааа и трети бот се јави за 10 мин. Аман бе !

Па ти незнаеш колко луге иам таму, за еко-центорот ке ме прашаш :) па и како се зоват лугето... jас ти кажав.. кога поjдеш таму, и прати много поздрави на баба ти Раjна и jа прашаj дали е бугарка :)

Мајка му стара,
убаво би било сега некој да изкара една дамаджана мелнишко вино,
па да налее на сите.
Па после да си запееме нашите убави песни...

Голем си параноик, зашто се ми 2 сметки? Кажи ри зашто лжеш дека во селото имало 21 членови на ОМО, како во моментот(т.е до преди 2 месеци) има 5 жители? А? Еве ти и от ГРАО податоци од 15.09.2008: http://grao.bg/tna/tab02.txt 6 луге по постоjанен адрес 8 луге по настоjашт 3 луге по постоjанен и настоjашт Со лаги ке ми гради политика...

Абе ти Влахи не си го видел ни на снимка. Од кај да знам колку од нив се регистрирани во селото или во Кресна или на друго место. Јас ти кажав колку луѓе се тамо , има многу дека се регистрирани во Кресна ама тамо имаат имот и си седат тамо во селото.

Мајка му стара,
убаво би било сега некој да изкара една дамаджана мелнишко вино,
па да налее на сите.
Па после да си запееме нашите убави песни...

Ааа касно е веке.. недела е... другиот викенд :) Сега сум на чаj "Родопски" :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom