Зависи, млада дамо, ако ти е сериозна врската, не би требало да се одлучуваш на такви чекори. Според мене шмекањето е приватна работа, за која не разговараш со другите, мислам на твоите другарки или другари... Во секој случај шмекај, затоа што твоето его ќе биде поисполнето, ќе се чувствуваш позадоволна и поисполнета... поздрав:smir:Да ве прашам, смее ли да се шмека кога си во врска? ама да остане само на шмекање нормално
Тебе млади господине, не ти требаат финти да го усовршиш шмекањето, тебе ти треба НАПАД... Следен чекор, е мора да си сигурен дека ти се смешка, па одиш кон неа, и ја прашуваш прво што ке ти падне на памет, ама глеј да не е глупост :pos2:Сношти имаше онака убаво шмекање што сум го направил со една цура од 23 години... Мислам цурава ме знае кај мене во школо предава.. И сеа стојат тука до мене со другарката и знаете се фура онака, најдобра женска во цел град е...:pos2: И сакаше да порача нешто и му вика на келнерот ама не ја слушна и потоа јас му викам брат цурава те вика сака да порача нешто... И ја гледам онака во очи јас се смешкам и таа се смешка... После тоа ја шмекнав уште неколку пати... Ама ај кажете уште некој детал шмекањево да го усовршиме...
бај д веј :pos2: Секогаш во мене гледа јебига...
:baeh:
Да да се разбира... А за смешкањето и тие работи сигурен сум 100%... Одам во напад:smir:Тебе млади господине, не ти требаат финти да го усовршиш шмекањето, тебе ти треба НАПАД... Следен чекор, е мора да си сигурен дека ти се смешка, па одиш кон неа, и ја прашуваш прво што ке ти падне на памет, ама глеј да не е глупост :pos2:
Ех бре и ја се чудим кој му го кажал тоа на другарми сигурено че да е некој професорСе згазив од смеење на почеток на врска коа се фативме ми кажа дека еден наш заеднички другар му рекол абе брат она нема да те вара али биди спремен дека ќе флертува со све живо и диво, нема шанси некој да не ја примети таму кај што се наоѓа и биди спремен на љубоморни погледи! :pos2: Е да таква сум си ја ... не сум ја крива :nesum: посилно е од мене:kesa:
Немој никако Рок Лејди да шмекаш додека си во врска...за тоа во затвор се оди. Божееее....немојте бе вакви анти-шмек прашања...Да ве прашам, смее ли да се шмека кога си во врска? ама да остане само на шмекање нормално
ЛЕЛЕ ќе одам во затвор :nesum:Немој никако Рок Лејди да шмекаш додека си во врска...за тоа во затвор се оди. Божееее....немојте бе вакви анти-шмек прашања...
Зашто шмекаш ако не правиш повеќе од тоа. Шмекај и терај даље. I know i would.Да ве прашам, смее ли да се шмека кога си во врска? ама да остане само на шмекање нормално
баш така...Зашто шмекаш ако не правиш повеќе од тоа. Шмекај и терај даље. I know i would.
One thing lead to another...и ете ти нешто повеке?Зашто шмекаш ако не правиш повеќе од тоа. Шмекај и терај даље. I know i would.
Е ајде за пари ли?Кај е убавината во тоа,нели треба да имаш некој feeling?Не поштувам ова шмеков...ко шеесетите године. со поглед..до кога?