Шмекање...

Член од
3 октомври 2008
Мислења
234
Поени од реакции
9
A што ако не реагира како што треба да реагира?!
Затоа кога се прави алгоритам се земаат сите можни опции...

Како да знаев дека ќе прашуваш...

Како може да реагира.. направи си представа за секоја можна акција она што ќе ја направе, што не се многу, и на секоја акција замисли и направи своја добра реакција... најважно од се никогаш не се одкажувај оти секогаш се е можно ако се сака :)

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
wooow..no way..тоа е од прилика...еден галон течен хидрокарбон...
Ete pak so galoni, hidrokarboni, agregatni sostojbi, edinici..... makni toa od glava, ne si go znael nikogas, mnogu e vazno ova, ozbilna situacija.....

Aj vaka da probame ko ovoj drugiot vo sekspirov stil, samo pokratko i malku popapucarski....
I priogas i: " Jas sum Car ama za vistinski dami sum obicen sluga ". Go mozes ova?
Taa ke pocne da ti se smee...
Cim se smee dobro e.... uspesen e prviot cekor.... e posle produzues...

Член од
3 октомври 2008
Мислења
234
Поени од реакции
9
Teорија на веројатност...
Ако направиш повеќе обиди, поголема е веројатноста дека ќе го одбереш квалитетот...

Да ама пред да дојдеш до квалитето има да изедеш толку многу грдо јадење шо после никогаш нема да помислеш да јадеш.. така да оди право на квалитет и гази го квантитето...

Јас правил обиди за да дојдам до најквалитетното (Ели) :)

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60

Како може да реагира.. направи си представа за секоја можна акција она што ќе ја направе, што не се многу, и на секоја акција замисли и направи своја добра реакција... најважно од се никогаш не се одкажувај оти секогаш се е можно ако се сака :)
Постојат многу можни акции што таа може да ги направи..треба да се проучат сите...
Ete pak so galoni, hidrokarboni, agregatni sostojbi, edinici..... makni toa od glava, ne si go znael nikogas, mnogu e vazno ova, ozbilna situacija.....

Aj vaka da probame ko ovoj drugiot vo sekspirov stil, samo pokratko i malku popapucarski....
I priogas i: " Jas sum Car ama za vistinski dami sum obicen sluga ". Go mozes ova?
Сеа најважно прашање:
Како?

Да ама пред да дојдеш до квалитето има да изедеш толку многу грдо јадење шо после никогаш нема да помислеш да јадеш.. така да оди право на квалитет и гази го квантитето...

Јас правил обиди за да дојдам до најквалитетното (Ели) :)
Па теорија е ескпериментално потврдена хипотеза...Како ќе знаеш дека алгоритамот/теориите се точни ако не ги тестираш?

А кон болтуваното...Првиш?

Член од
3 октомври 2008
Мислења
234
Поени од реакции
9

Тука си во право :)
Ако можеш да направеш некоја да се смее или да трепере можеш да направеш и се друго да праве... само мораш да користеш интелигенција за тоа :)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Абе тој ми кажа што да правам..тоа е алгоритам, но небеше целосен, небеа обработени сите можни опции...

Koj ti kazal be da praish algoritam ?? :toe: :vozbud:

Zena e mnogu slozena nema sansi da naprais algoritam ... neso ne si razbral...

ne mozesh sev da predvidish

znaesh sto e fintata ustvari po mene u smekanjeto...

DA NE MISLISH ... moze da ne mislish ti ???

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Абе тој ми кажа што да правам..тоа е алгоритам, но небеше целосен, небеа обработени сите можни опции...

Koj ti kazal be da praish algoritam ?? :toe: :vozbud:

Zena e mnogu slozena nema sansi da naprais algoritam ... neso ne si razbral...

ne mozesh sev da predvidish

znaesh sto e fintata ustvari po mene u smekanjeto...

DA NE MISLISH ... moze da ne mislish ti ???
И да се направи реактор на месечината и да се транспотрира светлина до земјата немаше шанси..ама ќе видиме...

Абе...па што, предизвик...

А...како да не мислам? т.е. што да направам за да ги стам останатите процеси барем на стенд бај?

Член од
3 октомври 2008
Мислења
234
Поени од реакции
9
Постојат многу можни акции што таа може да ги направи..треба да се проучат сите...

Сеа најважно прашање:
Како?

Па теорија е ескпериментално потврдена хипотеза...Како ќе знаеш дека алгоритамот/теориите се точни ако не ги тестираш?

А кон болтуваното...Првиш?

Нема многу акции тоа е у глобала..
Како, ти кажав како да го направиш првиот чекор
Се е тестирано само го направи тоа :)

Член од
3 октомври 2008
Мислења
234
Поени од реакции
9
CO2, апсорбција, и непознати алгоритми на движење...

Нее..

Декриптирај?

Ти само продолзи со прашањата шо не ти помагат ни на тебе ни на тие околу тебе и коа ќе шмекнеш некоја дој кажи ми :))
Досеа ништо од тоа шо ти кажа не применуваш :)
Помалце размислување, повеќе акција :)

Член од
3 октомври 2008
Мислења
234
Поени од реакции
9
Релативност,
втора опција е да ти си лош професор со тоа што го отвори тоа прашање.

Не го знам плам Б!!!!

Земи го маабето у предвид па види :))
Сакаш да те научат да шмекаш, јас почна да те учам на добри начини, ти бегаш од темата и ме прашуваш прашања по математика така да ти си лошио ученик не јас лошио професор... јас си знам ти никогаш нема да нучеш... види ја и таа опција :)) мене ми е сеедно знам да си шмекам има кој да си шмекам... а шо ќе праеш тис со контрањето со професоро ?? Ништо никогаш нема да шмекаш :))

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Одлична работа сте ми отвориле уште од сабајле,секоја чест.
Чувствувам дека ќе летаат банови во брзо време.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..шмекам..шмекам..ама никад ништо од шмекање..сакам да започнем ама да завршим ноо....хих :toe:..

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Еве што правам јас: Кога ќе видам девојка што ми се допаѓа првин ги опуштам очите не да ми бидат ширум отворени кога ја гледам ќе се свртам накај неа полека (no slowmotion) ќе ја погледнам 3 секунди и при крај ќе се насмевнам и ако се насмевне и таа на добар пат сум ќе то тргнам погледот од неа полека и ќе се свртам назад кон моето друштво после тоа ќе почекам една минута да пројде и пак истото очите опуштени и се свртувам полека кон неа и ако се насмевнала првиот пат пак ќе се насмевне, после 3-от или 4-от пат кога ќе се свртите кон неа таа веќе ве гледа и се смешка тогаш веќе и пријдувам. И кога ќе и пријдам и го велам ова девојче ќе ми направиш еден муабет или само ќе се гледаме од далеку :). Само знајте ова го направите ко што треба и се насмеала секој пат кога ќе се свртите кон неа тогаш нема шанси арогантно да ве одбие.

Ќе и направиш муабет краток првиот пат речи и дека немам многу време треба да се вратам кај другарите. Никогаш не бидете очајни по девојки тие знаат и го осеќаат тоа.

Ако е фина и ми направи добар муабет ќе и побарам број - ако ви рече "Ај ти твојот дај ми го речете и не ти дај ми го твојот" (trust me - ова ќе ти го рече место да те одбие ако и го дадеш бројот може и никогаш да не ти се јави затоа имајте го ова во памет кога ќе и побарате број). И ќе ја гушнам и ќе и речам мило ми е што те запознав се гледаме и толку, не останувајте веќе откако сте и зеле број заминете си.

И проверете го бројот што ви го дала и ако ви дала измислен број тогаш не и го барајте вистинскиот не ми вреди некој што ќе ме излаже за таа работа без разлика каква е девојката не би сакал ништо со неа ако ме лаже и обвинете ја и речете и директно - Мислев дека си и фина колку што си и убава ама сум се излажал и замини си). Hope this helps:smir:.

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Што направи шмекерот?
Најверојатно презафатен е од шмекање па нема време за нас...

Kajgana Shop

На врв Bottom