Србија потпиша договор со НАТО!

Член од
25 февруари 2006
Мислења
254
Поени од реакции
28
Пред некоја година ги викаа нато зликовци, а сега што се? :)

Баш ме интересира мислењето на србите на форумов, Черчил, Суисајдпешко и останатите кои се крстат во србија до токија.

Српскиот министер за одбрана Драган Шутановaц денеска во име на Владата на Србија потпиша Договор за безбедност на информациите со НАТО, потврди српската делегација во Брисел за Танјуг.

Договорот досега го потпишале повеќе од 90 држави и меѓународни организации, а со него се регулира заштитата и дистрибуцијата на доверливи информации кога ќе дојде до нивна евентуална размена.

Одлуката за потпишување на Договорот ја донесе Владата на Србија во јули оваа година, соопшти Министерството за одбрана на Србија.

A1

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Договор за безбедност на информациите со НАТО

Boze mili kolku si ti retard ... posle zlobnata i plitka izjava deka MIleva Maric e Hrvatica koja pletela corapi nisto ne me iznenaduva veke od tebe ...

Najobicen dogovor za cuvanje informacii ... koj ne vredi ni kolku hartijata na koja e pishan...:tapp:

Toj dogovor e za menjanje informacii okolu dvizenjeto na subverzivnite elementi vo vrska terorizam i slicno helooooooooooooooo :tapp:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Абе шо ти е на тебе, Србите одат напред...србоманите останаа у шајкачите...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Toj dogovor e za menjanje informacii okolu dvizenjeto na subverzivnite elementi vo vrska terorizam i slicno helooooooooooooooo
Хахахаха : ))))))

А утре кога ќе станат член на НАТО, ќе чуеме изјави „НАТО не можеше да ја победи Србија, па реши да и се приклучи“ :)))))))))))))

Член од
25 февруари 2006
Мислења
254
Поени од реакции
28
Не оди офтопик. Србинка од Војводина? :) Колку што Моника Селеш е србинка толку и таа. :) Море, за некоја година и Моника Селеш ќе ја правите србинка бре....

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Monika Selesh e od tatko Madzarica po majka Srbinka

druga rabota

Mileva MAric kucaj na google nepismenjakovich pa vidi ...

Pravoslavka moze da e hrvatica ????

Si videl ti pravoslaven hrvat ????

Inaku UTRE ZA UTRE ama denes ne e toa sto go prezentirate oti e LAGA pumpate zlonamerno raboti ....

Ajde za sto se raboti u toj dogovor znaete li ????

H

HITCH

Гостин
ехххх убаво ги степаа па видоа не видоа си ја подвиткаа опашката :pos2::pos2::pos2:

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Dodeka imame sila da i se smeema na Srbija dobro e. Shto bi pravele bez humor? Ne mislime na UCK & Instruktori(onie od dogovorot). Niv gi lansiravme vo vlada i parlament. A denes, i taka e demode da se gleda parlament. Tezata za 'namestena vojna' e prifatena kako formula za bratsko podavanje na raka -vo binacionalna Makedonija(za sega). Barem zaginatite braniteli ne bea namesteni... Ili ne?... Ma nema vrska. Podvitkaa opashka ovie Srbive?...:tv:

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
За разлика од нас, Српското раководство оди напред. Анти-НАТО, Анти-САД се историски диносауруси во Србија. На народот им е смачено да тепа филм на Милошевиќ. Тие што се прост народ плукаат по ова. Интелектуалците ја поддржуваат новата политика КОЈА ИМ СЕ ИСПЛАЌА! Стандардот во Србија расти вртоглаво!

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
србија нема да влезе во нато, не ни сака, ова есамо мачкање очи, а шоке се деси ги замолувам видовитите личности од форумов да предвидат

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
србија нема да влезе во нато, не ни сака, ова есамо мачкање очи, а шоке се деси ги замолувам видовитите личности од форумов да предвидат
По што кладба дека ќе влези? Ако биди Тадиќ на власт и/или неговата партија , сигурно. И така треба. Доста му е на Балканов од ретардирани националисти. Национализам да, да се зачува дигнитет. Србија нема што дигнитет да зачувува за времето на Милошевиќ. Единствено голема жалост е за војничињата и цивилите што загинаа во тие години.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Nema da vleze mackanje na ochi e samo , Srbite se so Rusija i taka ke si ostane...nemaat carina so Rusija i ogromen pazar imaat bez carina...toa e 14 % poisplatlivo na drugite EU firmi da otvorat pogoni vo Srbija i radi toa Srbija se razviva

radi RUSKIOT PAZAR

zabole ih KURAC za NATO

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ако Србија воено остане надвор од НАТО, а заедно со Русија ке биде многу опасно за Балканот бидејќи пак ке останеме буре барут и потенциал за отварање на нови фронтови.:salut:

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Веќе ја слушам песната,

4 пут ратовали против НАТО
и јунаци изаџоше
све победише
договор потпишаше
у славно Куманово.

Македонецот повторно ќе ви каже, најдобра безбедност за Балканот е соседите да се почитуваат и заедно да работат.
НАТО е тука и ќе си оди и тоа многу скоро.

Kajgana Shop

На врв Bottom