Протест!

Член од
30 септември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
0
АЈДЕЕЕ ПОЧНААА :pos: :pos: :pos:

Се повикуваат сите средни училишта утре 2 10 2008 да стапат во масовен протест поради воведувањеро на финалните испити Инаку денеска страјкуваше нашата гимназија од Пробиштип и затоа да се збереме од сите градови и секој пред својата гимназија да го изрази незадоволството Информирај ги сите, прати го на сите контакти кои ги имаш на твојот месинџер доколку не сакаш да правиш тестови.

Кој не сака да прави тестови, ајде праќајте :vozbud:
Ti glup li si ili treninras da bides glup?

Член од
30 септември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
0
Pusteno e baranje i do Ministerstvo za obrazovanie a strajkot e staven vo miruvanje na neodredeno vreme.Ke cekame na odgovor nekolku denovi.Dokolku ne se ispolnat baranjata ke se prodolzi so strajk pred ministerstvoto za obrazovanie.

Член од
30 септември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
0
Koj saka da kontaktira neka pise privatna poraka so Podatoci i so mobilen telefon da komunicirame.pozz

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Pusteno e baranje i do Ministerstvo za obrazovanie a strajkot e staven vo miruvanje na neodredeno vreme.Ke cekame na odgovor nekolku denovi.Dokolku ne se ispolnat baranjata ke se prodolzi so strajk pred ministerstvoto za obrazovanie.
Сега протестиравте или не :toe: неможе да се стави во мирување ако не сте ни почнале...кога се чека одговорот?

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ме мрзеше да ги читам сите страни. За што ќе се штрајкува?

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Во мирување е додека не измислат нови некои тестови и дури пак не ве фати мрза за во школо па ај на штрајк.

Се срамите бе со ова, не ве ферма никој ни 2%:)

Член од
30 септември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
0
Сега протестиравте или не :toe: неможе да се стави во мирување ако не сте ни почнале...кога се чека одговорот?
Da vcera i deneska se protestirase a ne deka ne ne ferma nikoj 2% pusteno e baranje do Ministerstvo za koe se ceka odgovor za nekolku dena dokolku ne bide vozvrateno od nivna strana ke se prezemat aktivnosti od nasa a i ne mora site so ste zavrsile sredno da se kur4ete.pozz do vas

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Da vcera i deneska se protestirase a ne deka ne ne ferma nikoj 2% pusteno e baranje do Ministerstvo za koe se ceka odgovor za nekolku dena dokolku ne bide vozvrateno od nivna strana ke se prezemat aktivnosti od nasa a i ne mora site so ste zavrsile sredno da se kur4ete.pozz do vas
Абе брат, јас сум уште средно и не се плашам нит он тестови, нит од матура. Ке ги положам и тестовите и матурата со голема оценка. А ти ако цела година ништо не си учел, нормално дека ке ти е тешко.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Mики, тоа се нови протести. Порано се протестираше пред влада, собрание, сега се протестира во Ало Ало, Пјаца, Марки...you get my point? Наменава на протестот е да се губат часови, а не да се укинат тестовиве.
Офтопик: Нео, фала:)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Абе брат, јас сум уште средно и не се плашам нит он тестови, нит од матура. Ке ги положам и тестовите и матурата со голема оценка. А ти ако цела година ништо не си учел, нормално дека ке ти е тешко.
Не брат извини ама на некој не ми оди математика или англиски колку и да учи.

Член од
30 септември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
0
Pa ne strajkuvam samo jas pa na mene da mi smeta strajkuvaat 120 deca od moevo skolo i sea ja li sum najpameten a ti si mn golem talent ako te biva za site predmeti bravo do tebe togas sedi uzivaj si :aplauz:

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Не брат извини ама на некој не ми оди математика или англиски колку и да учи.
Абе брат мислиш дека не ти одат или не сакаш да ти одат? Абе на секој му оди се, само не сака да учи. Талент е 5%, а другото е работа и труд. И мене може не ми оди Македонски, ама мора да се учи, зошто за тоа сум ученик, не сум за да работам тешка физичка работа. Ти загреј го столчето, решавај дома по 2-3 саати дома математика, па да видиш дали не ти оди. Се е до работа бе братче.

Kajgana Shop

На врв Bottom