Помош за Warcraft

• Креатор на темата Креатор на темата warlic MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека е до графичката .. чачкав на интернет и најдов .. до графичката е...:helou: Секако фала на вашите хелп/постови..:helou::helou:

Заборајв како се инсталираше со играта тоа, со краковите и w3battle. Тоа е, година и пол не играно Варкрафт. Ај некој да ми објасни.

1.Ке ставаш ЦД WarCraft II ке инсталираш во која директорија сакаш , ставаш крак .
2.Ставаш ЦД WarCraft III - Frozen Throne ке инсталираш во иста директорија дека што ти беше инсталирана WarCraft II, Ке ставиш крак од WarCraft III - Frozen Throne.
3.Ке треба да слегнеш Patch 1.22 за WarCraft III , ке инсталираш во директоријата дека што ти е инсталирана WarCraft III .(тоа е пачот за гарена)
4.За пачот за Батл Нет пити го Mac)) он знае ..

Се надевам дека помогнав .:helou::helou:

Јас сум фан на дота и си ја играм одвреме навреме...
ама неможам никако да ја направам мрежно да се игра ...
или пак преку интернет
Порано ја користев garena ама сега компјутеров не ни ми ја отвара таа страна
сакав да ве прашам ако може да ми дадете некој совет што да му направам да можам пак да си играм на garena :toe: многу јако беше таму...

Јас сум фан на дота и си ја играм одвреме навреме...
ама неможам никако да ја направам мрежно да се игра ...
или пак преку интернет
Порано ја користев garena ама сега компјутеров не ни ми ја отвара таа страна
сакав да ве прашам ако може да ми дадете некој совет што да му направам да можам пак да си играм на garena :toe: многу јако беше таму...
Igram dota preku garena zosto nemozes da ja otvoris, vidi da ne ti ostanal nekoj del vo kompjuterov pa zemi slegni ja pak pa potoa instlairaj pa napraj nov akaunt probaj taka, ne si jasen so toa zosto ne biva da ti vleze so ti izleva kako kazi ?

Zdr na site na mene posle dolgo vreme pa mi teknuva da si ja instalirm Warcraft 3 ...
ali imam eden problem ...
instaliram ja igrata , ondam crack ... i posle mi vika , proveri dali CD - to ti e vo Cdromot ... i se taka ...

a dali vista podrazava Warcraft 3 ... ako NE moze le nekako da se oprae ???

fala

Zdr na site na mene posle dolgo vreme pa mi teknuva da si ja instalirm Warcraft 3 ...
ali imam eden problem ...
instaliram ja igrata , ondam crack ... i posle mi vika , proveri dali CD - to ti e vo Cdromot ... i se taka ...

a dali vista podrazava Warcraft 3 ... ako NE moze le nekako da se oprae ???

fala

Ке треба да си слегнеш најнов но цд крак .. ајде питај го мац затоа

Kako ?
Koj e Mac ustvari ? :helou:

I ako Znaesh DAli Vista podrazava Warcraft3 ?

Пиши му ПП на Mac)) . И он ке ти каже како .. а за вистата дали подржава варкрафт незнам , треба да си питаш:helou:

Има некој install path fix за Warcraft ?

Сакам да ве прашам нешто, вас поискусните... Имам проблем со Варкрафт, имам моќен компјутер, 2гб рам, 1гб графичка.... ама пак кога играм дота ми се рестартира. Инаку играм пач 1.22.0633 мислам беше, па ако знае некој кој е проблемот, нека пише...

Сакам да ве прашам нешто, вас поискусните... Имам проблем со Варкрафт, имам моќен компјутер, 2гб рам, 1гб графичка.... ама пак кога играм дота ми се рестартира. Инаку играм пач 1.22.0633 мислам беше, па ако знае некој кој е проблемот, нека пише...

Добро а да дадеше повеќе информации што ти се рестартира? Цело PC? Само играта ти се гаси? Кој вид на ерор ти го дава итн.....Пиши подетално.

Добро а да дадеше повеќе информации што ти се рестартира? Цело PC? Само играта ти се гаси? Кој вид на ерор ти го дава итн.....Пиши подетално.
Не пишува ерор. Само се укопува цел компјутер, и не може да се работи на него ништо, не работи ни играта, ништо... И мораш рестарт да мавниш за да се оправи... Се вклучува играта, ке поиграш 5-10 мин,и после бам, укопува и рестарт:pred:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom