Почеток на конфликт кој подоцна ќе прерасне во светска војна!!!Ајде се чека ноември баш да видам колку ке има светска војна
извини за цитат после толку време. :хехе:Баба Ванѓа почина на 11-ти август 1996 година. Таа ја знаела точната дата на својата смрт, и пред да почине рекла дека дарба како нејзината наследило 10-годишно слепо девојче кое живее во Франција и за кое наскоро ќе слушнеме.
Нападите беа во 2001 година. :smir:Некои работи кои ги наводно ги предвидела вистина се случиле, еве пример потонувањето на руската подморница, курск која потонала во август 2000, или нападите на кулите близначки во 1989..
мислев на тоа дека во 1989 ги предвидела нападите..Нападите беа во 2001 година. :smir:
И што ќе излези од ова?2271 – Микс од жолта, црна и бела раса. Нова раса.
Аха, јас помислив на нападите кога биле. Во ред е.:smir:мислев на тоа дека во 1989 ги предвидела нападите..
Ме полазија подморници од тоа колку точно предвидела се, освен бројот на претседатели, годината и успешноста.2008 - Обиди за атентат на четворица претседатели. Конфликт во Индонезија кој ќе биде причина за почетокот на Третата Светска Војна.
Ауууууууууууууу...Ме наежи...(Лех Качински):nesum:
Значи сега сме 2010(во однос на Качински)..не памтам 2008 да имало било какви обиди...предвидувањево нема врска2008 - Обиди за атентат на четворица претседатели. Конфликт во Индонезија кој ќе биде причина за почетокот на Третата Светска Војна.
Малце да не касни Лех неколку години, а и плус сеуште не е докажано како атентат, а и да е не е обид туку извршен атентат.2008 - Обиди за атентат на четворица претседатели. Конфликт во Индонезија кој ќе биде причина за почетокот на Третата Светска Војна.