Баба Ванѓа предвидела трета светска војна во 2010

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
baba vanga babini devetini kako ona za 2012 :tapp:

Ајде се чека ноември баш да видам колку ке има светска војна
Почеток на конфликт кој подоцна ќе прерасне во светска војна!!!
Така пишува... :):):):):)

Баба Ванѓа почина на 11-ти август 1996 година. Таа ја знаела точната дата на својата смрт, и пред да почине рекла дека дарба како нејзината наследило 10-годишно слепо девојче кое живее во Франција и за кое наскоро ќе слушнеме.
извини за цитат после толку време. :хехе:

не слушнавме ништо од ова ниту после 13 години :хехе:

нема нишро од предвидувањата :viking:

Некои работи кои ги наводно ги предвидела вистина се случиле, еве пример потонувањето на руската подморница, курск која потонала во август 2000, или нападите на кулите близначки во 1989..
.. можеби сево ова е вистина, но ако не се реши спорот со името можеби ќе има ...хаха
според нејзините толкувања во 2011 година муслиманите ќе започнат војна со хемиско оружје против европјаните,
не верувам во ова баш....

2008 - Обиди за атентат на четворица претседатели. Конфликт во Индонезија кој ќе биде причина за почетокот на Третата Светска Војна.

Ауууууууууууууу...Ме наежи...(Лех Качински):nesum:

Некои работи кои ги наводно ги предвидела вистина се случиле, еве пример потонувањето на руската подморница, курск која потонала во август 2000, или нападите на кулите близначки во 1989..

Нападите беа во 2001 година. :smir:

2271 – Микс од жолта, црна и бела раса. Нова раса.
И што ќе излези од ова?

И како предвидела за толку години напред,а кога вп 2012год. е крајот?
Јас мислам дека Баба Ванѓа му е конкуренција на Нострадамус и Маите,и затоа ја пуште тарифата на повеќе години до фамозниот крај на светот :D:):D:):D:)

Искрено да ви кажам не верувам повеќе во овие приказни.

2008 - Обиди за атентат на четворица претседатели. Конфликт во Индонезија кој ќе биде причина за почетокот на Третата Светска Војна.

Ме полазија подморници од тоа колку точно предвидела се, освен бројот на претседатели, годината и успешноста.
А Индонезија шо? Нишо, се пушкараат повремено од памтивек таму.

Значи сега сме 2010(во однос на Качински)..не памтам 2008 да имало било какви обиди...предвидувањево нема врска

Малце да не касни Лех неколку години, а и плус сеуште не е докажано како атентат, а и да е не е обид туку извршен атентат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom