Баба Ванѓа предвидела трета светска војна во 2010

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Треба да бидат напишани и насловите на сф филмовите од кои се преземени сижеата, во секое дело има рубрика ,,користени извори,, т.е. ,,литература,,.

Оваа се нафиксала од тие билките и и се причинувале работи:pos2::pos2::pos2::pos2:

2088 – Нова болест. Луѓето остаруваат за неколку секунди.

2097 – Пронајден лек за оваа болест.

:pos:

Е како нашле лек ако остаруваат за неколку секунди, или ова инстант лек ќе е, нешто како Нескафе 3 во 1.

2123 – Војни меѓу помалите земји. Големите земји не се инволвираат.

УЕФА Куп :pos:

hahahahah abe samo se predviduva nisto a ni pola od toa do sega ne se ispolnilo...pa neli trebase da bide kraj na svetot na 10.09.2008?? :):)

Види,види интересна работа...јас го имам истово прочитано и го имам прочитано дека е од Нострадамус и тоа на повеќе веб страници.:)

И јас исто :toe:...
до кога со вакви глупости ке се замара народов???:tapp:
кога ке дојде време за такво нешто ( ако веќе треба да дојде) ќе биде за сите па така нема гајле ќе си живееме уште многу време вака. барем се надевам!!!:smir::)

еј јас предвидувам дека Македонија ќе стани прва сила во светот само незнам која година:smir:
а американците ќе ни бидат слуги:pos2:

абе се у пм. хитлер се изнервирал,ме чуди зошто не ја убил???или дека погодила валда:toe:

Ај нека кажи дали Македонија името че го смени.

Ај нека кажи дали Македонија името че го смени.
пошто си од пп по тоа ч,ќе го смени сакаме неќиме тоа е,само може да скокнеме некој ден да останеме гладни два три дена пред собрание и да ни удрат ќотек:toe:

Ок, Ванѓа творела во минатото и сигурно има предвидувања кои би се случиле пред 2008, веројатно не почнала со предвидувања баш од 2008, дајте постирајте и такви па да видиме што се остварило а што не, па да коментираме за тоа колку била успешна :toe:

Незнам...баба Ванѓа ако е кажала така како што пишува во текстот тогаш така и ќе биде:)

Баба Ванѓа никогаш не кажала вакви измислици и секогаш била многу претпазлива и за најситно предвидување.

Многу лесно се лажете.

Ја лично не верувам ама не ни преостанува нишо освен да чекамо до 2010год:wink:

Овие предвидувања сум ги читала за Нострадамус. Дан биле брат и сестра? :tapp:
Верувам во тоа дека Баба Ванѓа имала некои способности да гледа иднина, ама кога додаваат вакви глупости се нервирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom