Која музика не сакате да ја слушате воопшто?

Кој вид на музика не сакате да го слушате

• Вкупно гласачи
    442
Рап - добивам инстант срцева маана.
Турбофолк - мислам дека ќе го изгубам од Бога дадениот слух.
Електрична, транс, како и да се вика - ми дава лоши електрошокови во умов.

да погодам метал слушаш :pos:

Рап - добивам инстант срцева маана.
Турбофолк - мислам дека ќе го изгубам од Бога дадениот слух.
Електрична, транс, како и да се вика - ми дава лоши електрошокови во умов.
Aман бе за турбофолкот ли леле
А за рапот си сосем во право

Сепак, ниедна музика не е по наша желба нели? Се е сервирано од некој, е сеа треба да прифатиш или не. Ако затуцаш во некоја музика пак послем тешко да излезеш. Слушај од срце и шо ти се допаѓа. Метал, рап, транс... Секаде има и добри и лоши нешта, а ние треба да ги одбереме тие шо се добри. На форумов ќе се испокарат металци со рапери, трансери, турбо фолкери, сите си го бранат својот вкус и сите се во право. Музиката е нешто релативно

Aман бе за турбофолкот ли леле
А за рапот си сосем во право
abe kako zborite za rap be koga umn malce luge se informirani za rapot (jas ne sum informiran dovolno so e i normalno ) hip hopot e sirok poim bee samo ajt nemoze da go svatite mee mrzi da objasnuvm :tapp:

Се можам да поднесам освен турбо фолк.Најнекреативно срање од музика (ако можиме да го класифицираме во музика)Викаат најмногу металот ги запустувал децата. ц ц ц ц . Е грешат музика што најмногу му штети на чоекот е турбо фолкот:helou:

Се можам да поднесам освен турбо фолк.Најнекреативно срање од музика (ако можиме да го класифицираме во музика)Викаат најмногу металот ги запустувал децата. ц ц ц ц . Е грешат музика што најмногу му штети на чоекот е турбо фолкот:helou:
a ti slusas ?????

Ne mozam da svaram mak rap i metal, kosa mi se ezi na takva muzika

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom