Vesti online četvrtak, 13. maj 2010.
Dva zatvorenika u grčkom zatvoru Malandrinos, od kojih je jedan osuđen na dve doživotne robije zbog dva satanistička ubistva koja su šokirala zemlju, čeka nova kazna, jer je otkriveno da su, telefonski, seksualno uznemiravali dve sestre od 10 i 11 godina.
Otkriće je usledilo pošto su se roditelji devojčica obratili policijskom odeljenju za elektronski kriminal, navodeći da su se muškarci koji su zvali njihovu decu predstavljali kao policajci. Od sestara su zahtevali da vrše...
Mondo četvrtak, 13. maj 2010.
Dve sestre od 10 i 11 godina žrtve vulgarne konverzacije s dvojicom robijaša, od kojih je jedan vođa satanistike grupe osuđen na dve doživotne robije.
Ilustracija (Guliver/Getty images) Dva zatvorenika u grčkom zatvoru Malandrinos, od kojih je jedan osuđen na dve doživotne robije zbog dva satanistička ubistva koja su šokirala zemlju, čeka nova kazna, jer je otkriveno da su,...
NORMALNO,"GREOTA" ZA NIV DVAJCA... SLOBODNATA VOLJA IM JA SPRECILE.
Satanistička ubistva šest vojnika u kasarni u Vranju, 1993. godine, ubistvo starice Kosare Bašević, kada su je u ritualnom ubistvu njena unuka i najbolja drugarica masakrirale sa 133 uboda nožem, neki su od zločina, koji upućuju na zaključak da je sa Zapada, osim demokratije, keš kredita i selektora Klementea, zaista uvezen i đavolji nou-hau. To, međutim, nikako ne znači da sekularna država treba da zabranjuje sva verska udruženja građana ili pujda zvanične isterivače duhova da ih kače na zid srama i plaše njima malu decu. Država, inače, jemči građanima Srbije slobodu verovanja i javnog ispovedanje vere, ali, naravno, ne i slobodu psihomanipulacije, prizivanja duhova i spiritualističkih seansi. Takve ezoterične aktivnosti podrazumevaju uglavnom sledeće rabote: nađe se naivko sklon crnim mislima, prevaranti ga ubede da izvesni guru iz kraja ima božje akreditive, pa bi bilo dobro da ta žrtva proda stan ili mu preda svu ušteđevinu. Jer, sine naš, i nebeska deca imaju fiksne troškove. Imovina se istopi, guru nestane, kako i priliči božjem nasledniku, a naivka – ili nađu obešenog, ili se oporavi, pa daje intervjue, s naslovom: ""Kako sam pobegao iz kandži sekte".
NORMALNO,NIKOJ NE MOZE DA IM JA ODZEME SLOBODNATA VOLJA.
Pa za sektata "Crna Ruza" ima da se pisuva knigi i knigi.