Што мислите кого ќе истопори Б.Ц. како кандидат за претседател?

• Креатор на темата Креатор на темата saso82
  • Време на започнување Време на започнување
Точно дека ВМРО во Македонија има бугарски корени односно целото јадро е бугарско. Еве една изјава дадена денеска во Македонија од бугарин.

Бугарската поддршка за прием на Македонија во НАТО во последниве денови оди до таа мерка што на сите официјални разговори и средби во НАТО, бугарските претставници нагласуваат дека интеграцијата на Бугарија во НАТО, нема да биде целосна се додека во Aлијансата не влезе и Македонија.

Ова денеска го рече еден пратеник во ЕУ на Бугарија кој имаше средба со Коњовски :pos2:, а никој од власта не реагираше ништо, ниту пак медиумите. Значи она што го прави дпбне е добро смислено бугарско сценарио.
така ти кажа новиот вд месија ЗАЕВ?? ова во стилот шта зна дете шта су 200 кила кај тебе важи шта зна дете шта су глупости.

Јас пак...
навивам за ВМРО да го кандидира Љубче...
и да ги отворат картите веќе еднаш.

Доста користат грбови на џафкатори и лапни урда фактори за да си ги перат усраните г`зови.Јадрото... на таа партија е... бугарско.
Дај брате... нема смисла веќе-
искачаш и кажуваш отворено:
Бугари сме си...
малку ве лажевме...
али `едноставно нели`
целта ги оправдува средствата.

И што ако победи Љубче!?:helou:

И што ако победи Љубче!?:helou:
Ќе те тури тебе за премиер...
а јас ќе дигнам востание и ќе гледам на секоја цена да проверам дали крвта стварно ви е бугарска... или се работи за психо-соматско заболување. :wink:

[acko]®;1686293 напиша:
пак ти и хазарите!!

Не бе сега сум за “браварот“ Кирил,само им кажувам кој е Соломон Паси или човекот што одкако ја внесе Бугарија во НАТО,беше тактички прогласен за Израелски шпиун,за да ја внесат Бугарија незаслужено во ЕУ,ослободен од обвинението со “спогодба“ во замена за брз влез во ЕУ.
Само некои не го разбираат тоа.:smir:

Ja da sum BC taka bi igral ... ja tebe pretsednik ti mene Vlada ... i gotovo
Na toa li misleshe?
ali%20kastro.jpg

Ќе одговорам на темата. Мислам дека тоа ќе биде господинот Игор Ивановски - Шема, затоа што од овие циркузанти веќе ништо не ме чуди.

Ќе одговорам на темата. Мислам дека тоа ќе биде господинот Игор Ивановски - Шема, затоа што од овие циркузанти веќе ништо не ме чуди.
Јас пак за Вмро мислев дека ќе е Ѓорчев ама пошто е многу млад, незнам кое друго ѓубре ќе извадат како кандидат, тоа им беше "најневино", можно е да ја предложат и Аларова, добро и оди со зелени парички.

[acko]®;1686301 напиша:
така ти кажа новиот вд месија ЗАЕВ?? ова во стилот шта зна дете шта су 200 кила кај тебе важи шта зна дете шта су глупости.

информацијата ти е во целост објавена на А1, незнам шта шпекулира Аједан

Груевски и да договори кандидатура на албанец, прва препрека ќе биде членството на вмро, а втора изборите, единствено ако не се гласа у парламент, па после будужери да влезат у парламент!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom