Смоларски водопад

• Креатор на темата Креатор на темата kajzer_
  • Време на започнување Време на започнување
ah sum bil na ekskurzija na tie vodopadi i mne ubavo, da imam sansi mislam deka bi otisol uste 100 pati zosto ne e dosadno a koga si so drustvo e stvarno mn ubavo:icon_razz

Фантастично место бев оваа година и е премногу убаво да не можиш да му се изнагледаш.

Смоларските водопади... убавина.

Колешински вовопади... течат грчки кроасани...

:helou:zaso pises takvi postovi ne moze da te razberat:smir:,ubavo e da se vidat vodopadite,interesno e,ako ve nosi pat na tuka,dobrodojdehte,malko vo priroda taka za relaksacija

Preubavi se i Smolarskite vodopadi i Kolesinskite (mene licno Kolesninskite mi se dopagaat mnogu poveke ).Vo Strumica isto mi se interesni izvorite vo Mokrino.
daj kazete nekoja druga prirodna ubavina tamu.

Imase po vesnici i vodopadi vo Gabrovo.Daj kazete tie sto ste od tamu kako stojat rabotite so tie vodopadi.Ima li pristapnost itn.

Preubavi se i Smolarskite vodopadi i Kolesinskite (mene licno Kolesninskite mi se dopagaat mnogu poveke ).Vo Strumica isto mi se interesni izvorite vo Mokrino.
daj kazete nekoja druga prirodna ubavina tamu.

Imase po vesnici i vodopadi vo Gabrovo.Daj kazete tie sto ste od tamu kako stojat rabotite so tie vodopadi.Ima li pristapnost itn.

Природни убавини во Струмица:

- Градски Парк
- Малиот Градски Парк
- Фабриката за тули Еленица

Пред некоја година отидов специјално за да ги видам. Водопадот е навистина единствен но нема ништо друго у околина кај што би можел да седнеш и да уживаш. Среќа на акумулацијата Водоча лом сум ја направил рибата.

Имам одено овде на екскурзија...Прекрасно место

пред една недела ..прекрасноо значи има чуда на природата ..кеф:wink:

Може некој убаво да објасни по кој пат точно треба да се оди за да се стигне до водопадите. Иначе, јас сум од Скопје.

Фала однапред. :smir:

Смоларски водопади БЕЛАСИЦА бре луѓе прекрасно е какво може да биде :)
Инаку мајка ми е од Смоларе па кога одам на гости кај баба ми и дедо ми некако досадни ми се со нивните приказни ( без навреди дедо те сакам али пораснав :tapp: ) па така да тепам време на водопадите искачувањето ти е добра рекреација да се раздвижиш на чист планински воздух, а мој совет е да си земате по пат некое пивце да си ставите да ви се излади во ладната вода и псоле да уживате :cug: само пазете да не претерате и после да пливате :pos2:

abe decki da ve prasam nesto.za tie so se od strumica
ke ima li utre narod za 1vi maj tamu na vodopadite,zs sakam da idam

Само ќе се согласам со останатите постови... ПРЕКРАСНО Е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom