Од кој тим никогаш не би носеле дрес ?

• Креатор на темата Креатор на темата [zEUs]
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ја сум фан на Арсенал но сум имал мн дресови од различни тимови ко дете а и сега , на пр највече сум имал дресови од Реал поточно од Шукер , Мијатович и др југословени што играле на времето таму , сум имал од Англиската репрезентација а и од др тимови , највов дрес имам од Баер но ми е поклон и никогаш не би го купил но ипак го носам но по никој основ не би носел дрес од Ман јун и од Партизан оргинали нека бида ја ќе ги запалим или продадем !!!

Од Интер и од Јувентус не би носел никогаш ни поклон да ми ги дадат, тоа е ривалство :)
А од други клубови би носел ...

oд валенција , реал , ливерпул , тотенхем ... шалке реал пак ... барса

имам само од арсенал и МКД ! и првиот дрес од вардар ми беше :) поклон од некој чичко - сум бил прво второ - сите носеле од ѕвезда , партизан ... југославија - јас од вардар !:)

Никад, апсолутно никад не би носела дрес од англиски тим

никогаш не би носел од ман утд зошо не ги сакам,а пак од Милан и потпишан да ми го дадат од сите легенди нема да го земам:pos2:,зашто го играат најгрдиот фудбал на цел свет,плус се сите пензионери

Chears gooners:wink:

Од Манчестер Ј и Англија :toe:

Интер, Манчестер и Милан, другите може

Уф, од многу не би носел, поарно да кажам дека само од Реал и Тиквеш би носел, и од Репрезентација нормално :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom