Devil-King
Пациентот од Бардовци
Секта а ти имаш дефиниција за секта.
Јас ќе ти кажам во Велес кој се секти.
Една е Црна Ружа, после на еден Тони Бале го викаат тој сега учи дека Луцуфер е добар и тука би ги ставил и Јаховините сведоци али не знам за нив.Ете тоа се според мене секти а според тебе.
Toj тони бале валјда е некој тежок глупак чим се лажи со луцифер што е уште полошо од христијанството.
А тие црна ружа врска немаат од живтот.Имав еден другар,кој незнам како се заплеткал со црниве цвеќиња, и му давале некој си книги за просветлување да чита,веќе си почнал со некои од членовите иди ми дојди ми да си праи. и му реков еднаш коа ќе се глеа да дојдат до кај мене.И доаѓа по некој ден со една 2 шмизиња,и 2-3 колбаси со неа небаре од некоја кафана излезени по костум беа облечени.
И влагат кај мене,пошо у тај период слушав нешо масовно блек метал и имав дома онака ради ентериер наместено Пентаграми знамиња низ собата,ѓаволи пајаци,гледаат свеќи наоколу,черепи керамички,свеќник, на ѕидот графити имав , 666 наоколу и типовите ме глеат и ми викат- Многу морбидна ти е собава,и почна да ми сере за некои ритуали глупости како сум можел да ја искористам собата за ритуали на сатаната и слични срања.
И прво и најосновно што беше,они беа само некои најобични уфилмани типци со цел да привлечат повеќе народ кон сатанизмот особено од глупите уфилмани припадници на металот што мешаат сатанизам со метал. односно религија и метал.
и почна да ми сере као у неговата заедница слушале метал воа она, коа го прашав што преферираат не знаеше ни стил ни бенд да кажи.
Од тогаш христијанството го занеќив уште повеќе, како и Сатанизмот, и останатите Религии.