Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стварно ми се иде на собиранкава ама пак 14 годишњак сум дали би ми било интересно?

Ова се прашања,не се барања.Не се баш ни прашања,ама aj. :)
Не го знам местото и неговиот капацитет...а знам дека ќе има гужва.А би сакал маса.Или барем делот "столче". :)
Музиката и нејзината јачина(за тоа каква музика имаше да не зборам) минатиот пат кога бев на собиранка беа прегласни,па неможев муабет да правам со луѓе.Мразам да се дерам. :)

И вака и онака доаѓам.Ама чисто како за информација. :)
Местото и капацитетот не се мали, ама Кајгана собиранките секогаш имаат повеќе посетители од очекуваното, што значи ќе биде гужва тешка и тешко да се дотепаш за маса. :) Али дојди си прв у 21:00 па фати се некое столче ако толку ти значи. :icon_lol:

Музиката секако ќе биде гласна и таква каква што Бушав (или сеедно кој) ќе ја пушти, а секако нема да успее да задоволи сечии вкусови, особено не твојот специфичен :icon_lol: Собиранки и онака не се толку за муабети, колку за журкање, има време за муабети од 7 кога ќе ви стигне возот па до 9 и кусур кога ќе тргнеме накај Ало-ало. :)

И вака и така ќе дојдеш, па мање битно што и како е. :icon_lol:

Важно ќе си поминеме тоооооп. :vozbud:

Да да ке има 15 годишњаци <--------- хмммм само незнам кои би биле тие :kesa: :helou: BTW I am in ! !

I am there или на Македонски Таму сум:vozbud::vozbud:

Еј немој да имало малишани:pos2::pos2::pos2:

Јас би требало да дојдам 80 % идам само уште да се договориме за превоз :)

... прв пат идам никој не знам :P

И така животот и парите ги оставив таму, еден ден плус ништо нема да ми смени.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Јас би требало да дојдам 80 % идам само уште да се договориме за превоз :)

... прв пат идам никој не знам :P

Шо се секираш бе! ќе наемо превоз ќе идемо до душа има превоз есварта е колку душе ќе идемо? да прашаш дејчињава шо са да виимо дали ќе ида едно 13 душе ако смо убоо ќе биде ... А те пуштија од дома? :pos2::pos2: се шалим.Договрени идемо све тоа има да биде покољ

идам обавезно:) али не е во сабота бела нок????

У сабота ке одам за скопје да ја гледам Македонија со естонија па мош ке поминам и ако имам време:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom