Дали жените посакуваат секс со жени?

Љубопитство.
Open minded..

Жените се поинтересни во тој поглед од мажите, а и целата фама што се крева околу женското тело ни е многу забавна..
За да си лезбејка(барем според мене) треба да те привлекуваат САМО жени, да имаш врска и секс само со жена итн.

Знам дека не ме праша мене, ама да си кажам ја:)

Љубопитство е ко ќе играш покер и испичиш на некоја рака, да сакаш да видиш шоимал другиот.
Љубопитство е ко ќе сакаш да видиш каков е полжавот без куќичка.
Љубопитство е да сакаш да пробаш дали ако прдниш под вода, ќе ти влезит вода во газот.

А не е љубопитство да посакаш кур в дуп ак си машко или слични еднополови сексуални општења.

Не само што не посакувам, туку ми се гади.
Си ја имам дефинирано сексуалната ориентација и не ми треба експериментирање. Моите другарки можат да се осеќаат безбедно. :back:

Љубопитство е ко ќе играш покер и испичиш на некоја рака, да сакаш да видиш шоимал другиот.
Љубопитство е ко ќе сакаш да видиш каков е полжавот без куќичка.
Љубопитство е да сакаш да пробаш дали ако прдниш под вода, ќе ти влезит вода во газот.

А не е љубопитство да посакаш кур в дуп ак си машко или слични еднополови сексуални општења.
Секој со своите дефиниции за љубопитство.:)

Ти како машко кога имаш полов акт со некоја девојка не си љубопитен кои и се ерогените зони?
Што сака во кревет?
Дали да ја плеснеш по гз, дали ваква таква онаква поза..
Ете ти сексуално љубопитство..
Некои девоји се љубопитни околу туѓо женско тело.
Не велам дека секоја девојка што фантазира за секс со друга девојка некогаш ќе ја оствари таа фантазија, но зашто да се нема желба или фантазија
Тоа не ме прави мене лезбејка, барем не спорем мои критериуми.
Според твоите очигледно да.

И ај сеа да се кладиме дек пола од тие шо ќе прочитет ќе помислет дек си лезбејка, а другата полојна ќе си прает филмој со тебе и уш некоја типка, чак и две.
Можеби не е лезбејка, но дефинитивно има лезбејски афинитети.
Море браќа, па и сестри шо се залажвет дек се гадет од самата помисла, сфатите дек имат разлика да имаш желба и да го реализираш то. Мал чекор е меѓу овие две работи, ама дур го напрајш ќе се распараш. Можда и цревата ќе ти излезет. Метафорички кажано, секако.
Има разлика и да ти е гад да помислиш на тоа и да не помислуваш затоа што ти е грозно, и од друга страна да помислуваш на тоа со лезет.

Ако помислуваш, и кога помислуваш те фркет убаини, значи имаш некоја виуга во мозокот која вика дека имаш лезбејски афинитети.

Ако помислуваш и ти се повраќа од помислата - немаш.

Логика.

Значи, вие девојките што си помислувате на секс со друга девојка можеби не сте лезбејки, ама дефинитивно имате лезбејски афинитети. Имате потенцијал да бидете лезбејчиња.

А оние кои мислат на тоа и им е лезет од помислата а не станале сеуште лезбејки - не стенале пошто немаат муда* (синоним за храброст, не тестиси). Исто ко што некој има потенцијал да стане боксер, ама не станал од страв.

И девојка доколку има афинитети кон девојка нема врска со креативноста ко што тропна некоја погоре. Ако некој е креативен, демек мора да има геј афинитети? Или демек ако немаш геј афинитети не си креативен? Хех. Си ласка некој.

На пример, од кажаното во нивните постови, логично е да се заклучи дека Магде има лезбејски афинитети. Maweчко нема. Просто е.

Мене на пример гледањето на лезбејски сцени на порничи ме пали, додека да знам дека некоја другарка или во полош случај моја девојка се пали на друга цура ми е грубо кажано одвратно.
Себичен и конзервативен? Можеби.

Си ја имам дефинирано сексуалната ориентација и не ми треба експериментирање.
И јас сум сигурна во мојата сексуална ориентација, затоа воопшто не ме плаши помислата на лезбејски секс.

не можам да замислам секс со друга жена.:pov:

Мене на пример гледањето на лезбејски сцени на порничи ме пали, додека да знам дека некоја другарка или во полош случај моја девојка се пали на друга цура ми е грубо кажано одвратно.
Себичен и конзервативен? Можеби.

Или едноставно не ти е гајле дали двете цури [или трите :icon_lol:], се драпаат додека ти тоа го гледаш на нет, затоа што ниту ги знаеш ниту ти е гајле за нив. Затоа ти изгледаат дури и привлечно.
Додека пак, за луѓето кои ти се битни, се грижиш за нив и не ти е сеедно дали ќе најдат некоја личност од спротивниот пол или од истиот.
Конзервативно? Можеби.
Себично? Никако.

Можеби не е лезбејка, но дефинитивно има лезбејски афинитети.

Има разлика и да ти е гад да помислиш на тоа и да не помислуваш затоа што ти е грозно, и од друга страна да помислуваш на тоа со лезет.

Ако помислуваш, и кога помислуваш те фркет убаини, значи имаш некоја виуга во мозокот која вика дека имаш лезбејски афинитети.

Ако помислуваш и ти се повраќа од помислата - немаш.

Логика.

Значи, вие девојките што си помислувате на секс со друга девојка можеби не сте лезбејки, ама дефинитивно имате лезбејски афинитети. Имате потенцијал да бидете лезбејчиња.

А оние кои мислат на тоа и им е лезет од помислата а не станале сеуште лезбејки - не стенале пошто немаат муда* (синоним за храброст, не тестиси). Исто ко што некој има потенцијал да стане боксер, ама не станал од страв.

И девојка доколку има афинитети кон девојка нема врска со креативноста ко што тропна некоја погоре. Ако некој е креативен, демек мора да има геј афинитети? Или демек ако немаш геј афинитети не си креативен? Хех. Си ласка некој.

На пример, од кажаното во нивните постови, логично е да се заклучи дека Магде има лезбејски афинитети. Maweчко нема. Просто е.

Океј, ја глеам поентава. Лезбејски афинитети. Можда и јас ијам афинитет да станам садач на компири, или одгледувач на нојој, па то не би го работела. Сфаќаш?
И ти можда сакаш да кхм со мајка му на комшијата ти Спасе, ама не си мајкоонадувач, се дури не го напрајш то. Е тоаш мојш да се наречиш така. Исто е и со женскиве. Се дури не се преминит на остварвење на мислите, не се лезбејќи.
А чек, шо прајме со тие шо мамет дека не помислиле на однос со друга единка од ист вид? Само тие шо признале вака јавно на форум, имет потенцијал? Потенцијал, според мене, шо никоаш нема да се искористит. За среќа.

Океј, ја глеам поентава. Лезбејски афинитети. Можда и јас ијам афинитет да станам садач на компири, или одгледувач на нојој, па то не би го работела. Сфаќаш?

А дали го разбираш значењето на зборот „афинитет“?

И ти можда сакаш да кхм со мајка му на комшијата ти Спасе, ама не си мајкоонадувач, се дури не го напрајш то. Е тоаш мојш да се наречиш така. Исто е и со женскиве. Се дури не се преминит на остварвење на мислите, не се лезбејќи.
А чек, шо прајме со тие шо мамет дека не помислиле на однос со друга единка од ист вид? Само тие шо признале вака јавно на форум, имет потенцијал? Потенцијал, според мене, шо никоаш нема да се искористит. За среќа.
Сепак, останува фактот дека таквите имаат афинитети (склоности).

А има и такви кои немаат.

Да упростиме:

Ако афинитетот е потенцијал, тогаш ти си надежен материјал. Од тоа дали сакаш и како ќе го искористиш твојот потенцијал (кој веќе го имаш), зависи во што ќе се трансформираш како краен производ. Од секое дрво шупелка не бидува нели? Ама оние кои имаат афинитет, се добро дрво, имаат потенцијал. Фали само да бидат вклучени во процесот на трансформација, за да се добие краен производ :smir:

Well, I choose to be a шупелка. Шо ако само сум помислила на то, без никакви пропратни чувства, ни на гадење, ни на лезет. Само се прашвам како би било. Тоаш, пак имам потенцијал да бидам „добро дрво“?
И шо ве натера да мислите дек не го знам значењето на зборот афинитет?:)

Well, I choose to be a шупелка. Шо ако само сум помислила на то, без никакви пропратни чувства, ни на гадење, ни на лезет. Само се прашвам како би било. Тоаш, пак имам потенцијал да бидам „добро дрво“?
Ако си помислила, а немаш пропратно чувство ни на гадење, ни на лезет, добар пример за споредба со материјал би била иверицата. Значи имаш потенцијал да издржиш (не ти се гади нели), ама не си квалитетен материјал (како ореово масивнодрво кое би било поидеално за изработка на мебел, отколку плоча од иверица).

Ако си помислила, а ти е гадно, тогаш немаш потенцијал и си лош материјал.

Ако си помислила, а ти е лезет, ти си баце потенцијал за одличен материјал. Останува само да се пуштиш во погон :)

Точно. Ама сепак и ако помислиш на то со лезет, останвет мали шанси никогаш да не го напрајш то. Ко на пример некое луксузно патување, мислиш дек би ти било многу убо да го напрајш, ама имат можност никоаш да не се десит.
Значи, заклучивме дек самата помисла не те прајт лезбејка, ко шо велеја појќето. Фалачаопријатно. :)

Ако си помислила, а ти е лезет, ти си баце потенцијал за одличен материјал. Останува само да се пуштиш во погон :)
Глупости.
Ме запалило лезбејска сцена и имам потенцјал(:icon_lol:) да бидам лезбејка?
Другарка се запали на бакнеж со девојка и тоа ја прави лезбејка?

Чудни...многу чудни дефиниции за лезбејство имате.
Ако погледнам девојка у гз да не сум лезбејка?
Извинете...имам потенцјал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom