Ако треба наредната сезона да не ја освоиме ПЛ, оваа мора, затоа што веќе преку глава ми е од лузерите Ливерпул кои при секоја дебата за најдобар англиски клуб се фаќаат за најтрофејниот. Подосадни се и од фан клуб Милан, кои имаат прирачник за порази. Кога ќе загубат, првата точка им вели: 1. Blame it on Kaka`. А не сфаќаат дека горе - доле исти сме, само што за 5 години максимум, Манчестер верувам дека и те како ќе се издигне на врвот. Што се однесува до картоните, премногу ми е сомнително ова во последно време, затоа што ФА цело време ги поништува црвените. Тери и Лампард сигурно имаат едно 10 поништени црвени картони и тоа без некоја причина, но ова што се случува во последниве кола е капак. И не губете верба, аман, спорт е ова, се` може да се случи, но Ферги има преголемо искуство да прокоцка титула во завршницата на првенството.
Што се однесува до Роналдо, не е сериозно, затоа што ако беше посериозно, досега на сите можни светски медиуми ќе беше неговата повреда, а тешки повреди со мраз не се лечат.
Сакав да прашам: Колку што забележав прееска на официјалната страна на премиерлигата, наредното коло е дури после првиот двомеч од четвртфиналето, што значи викендов ќе нема премиерлига или јас сум ќорава?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)