Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе еј до сега ако сте забележале дерби утакмиците во ПЛ се играат во 17.00-Недела и 13.45-Сабота...Мене терминот ми е супер,а додуша и вечерва можете да уплатите.
Мечот би требало да е атрактивен,јас сум оптимист,а и да не заборавиме на домашен терен само еднаш игравме нерешено и тоа првото коло,така да шансите за победа ни се уште поголеми

Абе еј до сега ако сте забележале дерби утакмиците во ПЛ се играат во 17.00-Недела и 13.45-Сабота...Мене терминот ми е супер,а додуша и вечерва можете да уплатите.
Мечот би требало да е атрактивен,јас сум оптимист,а и да не заборавиме на домашен терен само еднаш игравме нерешено и тоа првото коло,така да шансите за победа ни се уште поголеми
Треба да ги потопиме за да немаат повеќе надеж оваа године дека ќе станат шампиони по 20 години:tapp:

Треба да ги потопиме за да немаат повеќе надеж оваа године дека ќе станат шампиони по 20 години:tapp:

поточно треба да ги потопиме за да немаат надеж дека ке дојде време кога повторно ке освоја титула во ПЛ! :pos2:

Другар па не се ни нашите играчи роботи и тие се од крв и месо и секој тим има пад на формата вие тоа го имавте на почеток ние тоа го имавме сега ама не пројде сега пак се враќаме на стари патеки:helou:

И во групи во ЛШ ќе игра ама ништо повеќе од тоа:):):)

Знам дека ќе играше во групи на ЛШ :), ама јас мислев за моментално каде ќе играше доколку одеше во Реал лани. :) А за тоа што велиш дека Реал има пад на формата, ќе ти кажам дека тоа е така затоа што Реал "плаќа гревови" :) заради тоа што лани сакаше (и можеби до некаде успеа) психички да го "поремети" Роналдо и Манчестер. "Господ нема друга работа, тој си седи, си гледа одозгора и каде што треба си наплаќа" :)

Знам дека ќе играше во групи на ЛШ :), ама јас мислев за моментално каде ќе играше доколку одеше во Реал лани. :) А за тоа што велиш дека Реал има пад на формата, ќе ти кажам дека тоа е така затоа што Реал "плаќа гревови" :) заради тоа што лани сакаше (и можеби до некаде успеа) психички да го "поремети" Роналдо и Манчестер. "Господ нема друга работа, тој си седи, си гледа одозгора и каде што треба си наплаќа" :)

немаше баш така да е како што викате но сепак нема да биде тоа што е во манчестер! :toe:

Искрено тој термин мене ми одговара и го поздравувам....Скоро никогаш не сме играле во тој термин...

Инаку како и секогаш одиме на победа против ливерпул...

немаше баш така да е како што викате но сепак нема да биде тоа што е во манчестер! :toe:

Јас тоа со смеа го кажав :). За да се нашалиме и насмееме, јас малку можеби претерав со омаловажување на Реал, но реков ЗА ДА СЕ НАСМЕЕМЕ :) Но сепак сериозно мислам дека Роналдо во Реал можеше да направи чекор назад (тоа го покажува моменталната форма, позиција и рејтинг на Реал Мадрид на светско ниво). А во Манчестер мислам дека не еден туку повеќе чекори напред ги направи Роналдо со тоа што остана.

Роналдо беше баран од Реал и пред да дојдеше во Јунајтед а ако отидеше таму немаше да биде тоа што е денес...а Ферги од анонимец го направи во најдобар на светот,еве и со изјавите дека планира да остане во Јунајтед свати дека ке направил грешка како и другите кои биле/се во тој клуб ако преминал таму.

Најдов уште некои интересни слики, :pos:
inter00005.jpg

inter1000milliardiog0.jpg

DSC03718.jpg

и за крај:

NON MOLARE MAI

пардон, пак грешка. Вака треба да биде:

NON VINCIAMO MAI

Им посакувам на ФК Интер повеќе среќа следниот пат, повторно да се сретнеме, но овојпат со помалку пување и избегнување на "Чак Норис" синдромот од нивна страна.

Што се однесува до утре, не ми е важно навистина дали ќе победиме, како што кажав, ќе биде тоа игра за чест, за зголемување на егото, за гордост. Не би ми пречело и да изгубиме, така би им дале лажна надеж на Лузер. Но верувам во Ферги и во Манчестер и верувам дека би можеле да победиме утре. За жал нема да бидам во можност да го гледам натпреварот, па се надевам дека ЗИКС како и секогаш ќе не` снабди со хајлајтсот :)

inter00005.jpg

DSC03718.jpg

и за крај:

NON MOLARE MAI

NON VINCIAMO MAI

Добри слики, особено таа со дресот на интер во WC шољата, таму треба да е и курињо, да се удави:toe:

Добри слики, особено таа со дресот на интер во WC шољата, таму треба да е и курињо, да се удави:toe:

Се согласувам со тебе,слободно нека ја пропушти главата,ако му се собере...и нека се дави...

Абе ај пројде среда иде сабота 13 и 45. Интер ги смлативме и готово за таа приказна веќе утре Ливерпул после победата врз Реал да ги спуштиме од облаци.

inter00005.jpg

DSC03718.jpg

и за крај:

NON MOLARE MAI

NON VINCIAMO MAI

Им посакувам на ФК Интер повеќе среќа следниот пат, повторно да се сретнеме, но овојпат со помалку пување и избегнување на "Чак Норис" синдромот од нивна страна.

Што се однесува до утре, не ми е важно навистина дали ќе победиме, како што кажав, ќе биде тоа игра за чест, за зголемување на егото, за гордост. Не би ми пречело и да изгубиме, така би им дале лажна надеж на Лузер. Но верувам во Ферги и во Манчестер и верувам дека би можеле да победиме утре. За жал нема да бидам во можност да го гледам натпреварот, па се надевам дека ЗИКС како и секогаш ќе не` снабди со хајлајтсот :)

добри слики само што местото не им е во фан клубов! :smir:

Е добро де, да ги споделам само. Барем јас имам основа на која ги ставам :wink:

Е добро де, да ги споделам само. Барем јас имам основа на која ги ставам :wink:

ОК!а сега ајде малку посериозно!има ли некои претпоставки за можен состав за утрешниот натпревар?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom