Зошто има жени кои паѓаат на „ново печени богаташи!?“

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа што не се жени во вистинска смисла на зборот, туку евтини пачаври и спонзоруши...Ете затоа...Моралните вредности се Х за нив, а животна филозофија: „ Љубовта е нешто измислено од комунистите за да ебат без пари„ !
:toe:

Затоа што тие женски се ГЛУПИ и сакаат пари.Едноставно е.

Еден збор -> КУРВИ !

јеби га , злато , накит не се добива од работник во конфекција ...
А филозофијата им е , ако веќе му ги ширам нозете на некој си амалин , а не добивам ништо ( читај : драгулии ) , зашо истото да не го правам на некој од кој ќе имам ќар ?!

А дека се глупи не се , паменти се . Кој друг ќе им обезбеди пари и раскошен живот .Амалинот може да обезбеди само љубов , нешто на што се почесто му паѓа вредноста ...
Такви времиња дојдоа , не дека не биле такви , туку сега ептен се популаризираа овие курви .

A ako tipot-novopeceniot bogatas e ubav sreden pameten privlecen?

Најстариот занает откако постои човештвото смер копачи на злато така ги викаат постручнава литература не дека ја оправдувам оваа појава ама искрено ако некој може а не си го олеснува животот имајќи прилика е будала:tapp: е сега ако тој некој е некое разлигавено мамитатино галениче или некоја стара дртава лошотија тогаш тие девојќи веќе се у ситуација за жалење а не за завидување:jaj:

Еден збор -> КУРВИ !

јеби га , злато , накит не се добива од работник во конфекција ...
А филозофијата им е , ако веќе му ги ширам нозете на некој си амалин , а не добивам ништо ( читај : драгулии ) , зашо истото да не го правам на некој од кој ќе имам ќар ?!

А дека се глупи не се , паменти се . Кој друг ќе им обезбеди пари и раскошен живот .Амалинот може да обезбеди само љубов , нешто на што се почесто му паѓа вредноста ...
Такви времиња дојдоа , не дека не биле такви , туку сега ептен се популаризираа овие курви .

Ебате филозофијата ебате :tapp:

Грешка си- глупи се. Точно дека од љубов не се живи ама ни од пари. Парите денес се тука утре ги нема. Човекот е оној со кој треба да живееш и во добро и во зло. Оној на кого треба да се потпреш и да се потпре на тебе, не парите. Духовното над материјалното пред се.
Треба да се има баланс во се.

Ебате филозофијата ебате :tapp:

Грешка си- глупи се. Точно дека од љубов не се живи ама ни од пари. Парите денес се тука утре ги нема. Човекот е оној со кој треба да живееш и во добро и во зло. Оној на кого треба да се потпреш и да се потпре на тебе, не парите. Духовното над материјалното пред се.
Треба да се има баланс во се.

Ova e sve tocno sto go pisha ama sponzorushite ne razmilsuvaat taka...
Znaci zaklucok - vo pravo si, glupi se...

Ima i glupi i pametni sponzorusi:

Glupi - se palat na mokta i na blagodetite sto bi gi uzivale so Gadot , doagaat do nego mu pruzaat se ,toj gi proaga i si bara novi , normalno ... tie najbedno zavrsuvaat na kraj ...zaso tesko e da si sponzorusa na 40 godini.

Pametni - veke go prifatile stavot deka deneska ednistvena moralna vrednost se parite, pa si nasle bogat maz ... i go zadrzuvaat do kraj ,iako ne go sakaat, prosto se otkazale od ljubovta. Ubavo rece eden nekoj post pogore.. Darvin =)

Baba mi mi vika ... Od ljubov ne se zivee.. Bez ljubov ne se zivee =)

Za kogo kako =)

Постојат девојки што мислат дека матерјално богатите типови (Скоројевиќи најмногу) се тие кои ќе ги хранат со матерјална “љубов’’ до крајот на нивниот живот. Честопати грешат - често скоројевиќите како прошле така отишле (паѓаат на питачки стап додека трепнеш). Истото важи и за мажите со богати жени.

Затоа што сакаат да бидат „ново печени богаташици„:nesum:

Зашто се повеќе и повеќе девојки паѓаат САМО на пари?

за жал се повеќе и повеќе девојки во потрагата за партнер единствен критериум им е економската состојба на дечкото. Мора да вози кола, некоја “добра“ кола, не југце или сл, мора да плаќа пијачки, мора да ме носи до дома. Чекајте бе нели до вчера сите беа феминистки бараа еднакви права со мажите, независност блабла. Ако толку сакавме независност зашто бараат дечковци со пари, зашто да зависиш од некој фраер дали ќе ти плати некое обично кафе или не а после некое време ти го префрла тоа, демек оваа кога излегувавме секогаш морав да и плаќам. Во фамилија имам чист пример на имање пари многу пари па сепак мажот спие во дневна а жената во спална. заклучок: не ти требаат пари за успешна врска/брак. по кафичите се вртат муабети од типот на: дечко ми вози џип а дечко ти? за мене до негде сето ова е курварлук. Ако ми купи ланче/сандали/ташна/плати пијачка јас ќе бидам со него и вечер ќе му дадам. Може размената не е директна но сепак очигледна. зашто девојките го прават сето ова и зашто машките дозволуваат да им го прават тоа?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom