Што би направиле кога би знаеле дека е "утре" крај на светот?

D

DeviL_32`

Гостин
Нека одложат за покасно даа не на 21 октомври и ако не успее експериментот недајбоже нема роденденот да го дочекам и тоа само за 4 дена разлика пу :pos2:
 
Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Ќе сторам се барем уште тој ден да го поминам со неа, како во некогашните најубави моменти... Друго нема да ми треба.
 

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Zimam kolata, odam kaj site sto mi znacat. gi sobiram site te se dogovarame kaj da odime i sednuvame pieme se smeeme i posledniot den si go pominuvame najubavo na svet.Site za eden eden za site, kade site tamu i jas a i stom utre e kraj na svetot sakam da se vidam so siteeeeee sto gi sakam... toa e se
 
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.619
Поени од реакции
22.435
Ќе си намправам скаричка ќе си земам пивце ехеееее ќе се начукам ќе се најадам и ќе чекам:toe::toe:
 
Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
. ако утре е крајот...епа прво би сакала со сите шо ги сакам..да се збогуам да знаа дека и на оној свет ќе бидемо заедно..дека највише ги сакам :pos2: и на сите шо ги мразам ќе им кажам зошто..а крајното е што ќе одам кај оној шо ми се свиѓа..ќе му речем...и сакам со него да го дочекам крајот...:pipi: :helou:
 

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Че го земам црниот тефтер каде се запишани ликови кои ми се замериле во животот, учителки кои ме малтретирале, комшии кои ми правеле пакост, форумџии кои ми давале црвенко или не се слагале со мои постови, админи и модератори кои ме банирале... и ќе им го забрзам малку крајот на светоот
 

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
ја би си купил некои скапиу пури и би уживал со нив, можда и би ги викнал другарите на партија оксан......
 

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Веројатно ништо не би направил,би си го живеел и тој ден како и сите други...никогаш неможеш да бидеш 100% сигурен кога ке е крај на светот...и да ти ја кажат дека тоа е утре,ти пак ке живееш во надеж дека ке дојде задутре(како што кажа некој погоре).Пример за тоа е случајот со експериментот...кажаа утре крај на светот,и иако многумина веруваа во тоа никој не направи ништо невообичаено...сите седеа на мсн,пишуваа на форум,си легнаа рано затоа што утре се на работа/училиште...а никој не направи ни една од претходнонаведените работи на оваа тема
 

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
ауффф истото шо го напрајв ко викаја дека 10ти ќе е крај на светот...преплашена ќе седев и ќе чекав да видам шо ќе се случит и ќе ги слушав Highway to hell,Stairways to Heaven,When you gone,Зошто отиде,I`d die for you,Pola moga svijeta:pos2::pos2::pos2::pos2:ова го праев вечерта..."судниот ден"
 
Член од
30 август 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
pa vaka prvo nesto so ke napram ke zemam AK-47 (kalasnikov) i imam eden spisok doma so luge so gi nekam i so mi imat zgreseno i ke pocnam po red da gi tepam.Ke gi ispoubijam site so me nervirat i so gi nekam.Poslem ke zemam ke gi ubijam tie najmnogu so gi sakam zasto poradi niv(taa) mi se zaeba zivotot.poslem od ko ke gi ubijam site ke zemam edno kilo treva ke se napusam ke se napram letva i i ke cekam da umram:helou:
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не би верувала. Скептик, јебига.
Веројатно би ги реметела тие кои ќе почнаат да параноичат, ќе земам пуканки и ќе фатам ложа. Ќе им пукам сеир на наивните кои сум ги надмудрила и потсмешливо ќе чекам да дојде утре за да им докажам дека џабе се потресувале.

И кога ќе дојде утре, а со него крајот, ќе се чешам. :uvo: За среќа ништо нема да постои веќе, па ќе нема кој да ми пука сеир мене за пукањето сеир на празно... :icon_lol:

Второ сценарио: Да речеме дека е 100% сигурно дека утре е крај и цела планета се сложува и помирува со фактот.

Ќе биде тоа напорен последен ден од мојот живот. Нема да правам ништо конструктивно, ко на пример садење цвеќе, зошто се ќе отиде јабана за 20тина саати ениуеј. Затоа ќе правам себични работи од себични побуди за само лично себеси да си удоволам. Пример,ќе си основам свој фан-клуб или нешто. Може следната цивилизација нема да има докази за постоењето на тој клуб, ама нема да има ни докази дека не сум имала ниеден член во него. :icon_lol:

Ќе се плеснам со неколкумина што сум ги намерачила некогаш претходно. Хеј, нема да морам ни заштита да користам, што ми значи СИДА или бебе кога нема утре да ме има!:vozbud:

Ќе се чувствувам ко Џек Бауер во 24.

Ќе напишам писмо со мрсна содржина врз некој тешко распадлив материјал и ќе го закопам во двор. Може некој ќе ме откопа некои милијарда години од денес. :vozbud:

Денот сигурно ќе го завршам со чашка ракија уз “Краљица тротоара“. И тоа не е зошто денес денот ми е во знакот на таа песна, туку зошто песната е химна над химните во ТФ областа. Секоја добра кафанџика треба да го заврши денот со таа песна. А особено последниот. :pijan:

Ќе соберам неколку луѓе за заедно да си умрИме. Колективноста е полезна работа.


Ако секој ден се плашам да не утре биде последниот, до кај ќе стигнам ако стварно вака се однесувам... :nesvest:

Крајот на светот никогаш нема да дојде „утре“.
И да дојде, ние сигурно нема да бидеме известени.
И да бидеме, јас нема да бидам у тек, зошто не пратам вести, па ќе умрам изненадно.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom