Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Поштуем :smir:
Иначе тие момци Сиги слаткар и клошари од единствена опција имаат направено дис против Кавадарци па види ти сеа колку ми се мили мене ја у петок ќе му застанам у први ред и ци го ладам сонего ќе го реметам:vozbud:
Поарно Тони Зен или Днк или Врчак него сли Еклерот:helou:
Кој е тој дис? Како се вика песната...А ваму па велеа дека биле по потекло од кавадарци или незнам што не слушнав убаво у ЊЦ беше :хаха:

Слаткар клошар шо е тоа, атмосфера никаква, пцуе, надуван ѓоа магаре, народ џга, за 10 мин излегоа сите надвор :toe: селак

Ја 99 посто од времето не го разбирав шо пее, ако може да се нарече така тоа неговото зборување... Трагично:nesum: И сите застанале на вратта џоа нема да го видат бреее, да не мојш да влезиш. И шо викаш, 10 минути максимум унатре. На некој ако му беше интересно таму синоќа стварно треба да оде на лекар :vozbud:

не вредеше потта шо ја фрлиме, петок сабота недела отиди на баз, не ти треба тренинг, повеќе пот таму че мааниш

Ах да го ебам и еклер да го ебам 8 банки си маана за џабе на шо личеше тоа пцуе скока рипа надуван до 100 ка и не знае шо лафе,налет таа па мали деца пно пискат фрискат не збрлавеа а унатре жешко жешко каа се запотиме даа едно време му викам на другарот ај надвор троа бе маани го виа нели глеаш не знае да лафе одвај испаднаме се тушкат сакале да го сликат еклерот и каа прекина да пее мислам камен од срцето ми падна тоа народот каа речи грр сите наеднаш надвор така неам видено масовно излевање од локал уше од времето на Стил :tv:
Него баш вечер да вијме виа Врчакот шо че окуре горе у Партизан тиа го сметам за поасален човек од виа еклерот :pos:

Ах да го ебам и еклер да го ебам 8 банки си маана за џабе на шо личеше тоа пцуе скока рипа надуван до 100 ка и не знае шо лафе,налет таа па мали деца пно пискат фрискат не збрлавеа а унатре жешко жешко каа се запотиме даа едно време му викам на другарот ај надвор троа бе маани го виа нели глеаш не знае да лафе одвај испаднаме се тушкат сакале да го сликат еклерот и каа прекина да пее мислам камен од срцето ми падна тоа народот каа речи грр сите наеднаш надвор така неам видено масовно излевање од локал уше од времето на Стил :tv:
Него баш вечер да вијме виа Врчакот шо че окуре горе у Партизан тиа го сметам за поасален човек од виа еклерот :pos:

И сите песни по 2 пати ги истера... џоа ногу салам му се :vozbud::vozbud:
Воа е прв и последен пат да му отидам на братот, поарно дома ци седам.

a bre deca kako vi se ode na tija klosar
samo neznam so tolku go dignaa vija eklerot,site znajme deka ako imas mnogu pari moze da stanis zvezda a eklerot toa go ima izgleda

a sinoca sekade bese epten lito ja neznam kaj izbega vija narod
u site kafici nemase eb.n covek osven u k7 malite deca
i vaa vecer ako bide vaka ce si sedam doma

У споредба со петокот и К7, Врчак е измислен за виа ек.. слаткарот. Имаше ногу народ, ама беше покултурно и немаше дечурлии. Шо знам, ја јако си помина, седеме со екипата до кај 2ипол.

Не само Врчак, и Фејс убаво а подгреа атмосферата, дури да не веруиш:)
Викаме сеа каа че излезе виа сета че а расипе, ама пак јако истера.

Гледајте после од 8 и 15 ниа квизот 50-50 на А1, че има дешавки :pos:

4 кавдарчани собраќајка направиле, бог да ги просте :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom