Не верував дека денес ќе биде крај на светот..

• Креатор на темата Креатор на темата Alex1828
  • Време на започнување Време на започнување
E, Добро де, не сме сите редари на форумов. . .

А сликава уау :vozbud: Гордон ке не спасува, коа ке се отвори црната дупка, димензија ватевер, ке ни дојдат ванземаљци, па пуцачини, срања :vozbud::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::pos2:

И сликиве исти ко на играта :nesvest::nesvest::drk: :pos: ЗаКоН
http://www.on.net.mk/galerii/Large_Hadron_Collider/index.html

А и проектов е започнат 1998ма а и играта 1998ма :pos::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ова ти е тешко трипање
Проектот е 20 години стар :)

E, Добро де, не сме сите редари на форумов. . .

А сликава уау :vozbud: Гордон ке не спасува, коа ке се отвори црната дупка, димензија ватевер, ке ни дојдат ванземаљци, па пуцачини, срања :vozbud::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::pos2:

И сликиве исти ко на играта :nesvest::nesvest::drk: :pos: ЗаКоН
http://www.on.net.mk/galerii/Large_Hadron_Collider/index.html

А и проектов е започнат 1998ма а и играта 1998ма :pos::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ова ти е тешко трипање
Најјако е што случувањата во играта се во 200х година (се забележува на едно место)

May 5 to 15 (as seen on calendars in the game and on the second page of the owner's manual) of 200-

Значи од 2000 до 2009 .

Останува 2009 :) а чичко Гордон ќе се бори :vozbud:

Најјако е што случувањата во играта се во 200х година (се забележува на едно место)

May 5 to 15 (as seen on calendars in the game and on the second page of the owner's manual) of 200-

Значи од 2000 до 2009 .

Останува 2009 :) а чичко Гордон ќе се бори :vozbud:
Шиткам хебла :vozbud:

crowbar.JPG

Незнам зашто тие што мислат дека е глупости уопште се замараат да пишуват на топиков. Само треба 1 копче.

(btw, и јас мислам дека се тешки глупости ова со крајот на светот, али ова ми падна малце смешно)

Јако еј штета што неам живци више да ја играм Халф лајф а и компијутерот не ми е нешто посебно:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom