Млади фудбалски таленти - Македонци!

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
^ Различна позиција играат Мицевски и Трајковски.Имам тренирано со нив Трајковски е десно крило,многу е брз (одамна го немам видено како игра али сигурно многу се подобрил од кога трењираше со мене) а Мицевски играше средина,многу добар техничар (долги пасови какви дава само). Верувам дека ќе биде многу добри играчи од нив двајца :)

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-495f-a068-290e606eddd4&ln=3&typeBack=default

Кои се овие тројцата што играат во Рода? Рода е солидна оваа година, а во составот има тројца Македонци.

Има ли некој информации дали се во првиот тим, или се дел од нејзината младинска школа?

И мене ми делува како добар проспект за иднината Настевски. Нешто повише за него оваа полусезона ќе напише некој??

Инаку денеска гледав едно наше дете - Филип Тимов, 18 години, од Беласица заминал во Копер. Добро играше против Партизан, храбро и не губеше топки. Играше како лево крило, а дешњак е. Го знае некој?

Мислам дека има 3-4 гола дадено. Не ме држете за збор.
Има добар дриблинг,снажен е,брз е,треба да поработи малце на реализацијата само.
Првата полусезона немаше добра подршка во Вардар,оваа сум сигурен дека ќе блесне.

Еве и две слики од него
189260_196860650338446_100000435380445_632772_271711_n.jpg
167686_191428307548347_100000435380445_599414_6531929_n.jpg

Марјан Анастасиески.Моментално игра за КПР во англиска втора лига во младинскиот состав.Ќе чуете и за него во иднина :)

Инаку, уште едно наше талентирано дете замина надвор од државава.
Станува збор за 18-годишниот играч на Цементарница, Филип Наумчевски.
Не сум го гледал, очекувам некој збор повеќе за него, пред се од познавачот на цементарските деца, бенеамата. :)

Мислам дека Наумчевски сега игра за Војводина Нови Сад.А како игра незнам му препуштам како што рече и ти на Бенеамата.

Imavme edno vo Liv'pool kako mu bese imeto .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom