Графити ...

• Креатор на темата Креатор на темата DDvl
  • Време на започнување Време на започнување
абе од вчера ми цртате графити ! не ми зборете тука нешо... за поедини зборам...

ај уживкајте си цркајте си... ако нејке некој да каже таг ! нејке ! и така и треба... треба да се криеш позади тој таг !! -.-

абе од вчера ми цртате графити ! не ми зборете тука нешо... за поедини зборам...

ај уживкајте си цркајте си... ако нејке некој да каже таг ! нејке ! и така и треба... треба да се криеш позади тој таг !! -.-

А чекај, не се крие он и позади ников на Кајгана? :)

како ти е таг ? како се потпишуваш?

немав ник кога цртав, си цртав за чисто здравје, повише арт него со некој ник. Ама сега пред пола година започнав со ник whisker и имам само во капиштец кај баба ми цртано

Поштуем графити али не шктаници, графити на прикладно место, а не на згради

Имаше порано еден бесен графит тревка кај министерство за финансии, кога одев у средно го гледав, жив ли е уште, ремек дело ?????

Жив е Жив е само малце е ишкртан.

Цртаме со хард:pipi:

неам талент за графити :kesa::toe:ѓ

Не ти треба талент...ако си озбилен во тоа што го правиш,ќе успееш...талентот не е премногу битен,посебно во графити...

Не ти треба талент...ако си озбилен во тоа што го правиш,ќе успееш...талентот не е премногу битен,посебно во графити...

Денеска и да кажеш здраво на друг човек, ти треба талент.
Графитите се уметност... али вие што не ги сваќате како уметност, тоа е друга работа.

Banksy не е графити артист него стенсилер ил као се вика на нашки.

Графитите не се само буквите. Графитот ти е целата слика на некој празен простор како ѕид. Секој си има свој начин да црта. Човекот црта со шаблони, затоа што е многу спор во боење. На 16-ти овој месец, ќе излага филм од него, па види кој е графити артист.

;).

dsc02875a.jpg
eve neshto od mene na list crtkav :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom