Кабелски оператори (дали ги користите и колку сте задоволни)?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
30
На кој кабелски оператор сте приклучени, дали сте задоволни од програмата што ја нудат и кои телевизии би сакале да ги има во вашата кабловска?

На Кејблтел сум и не сум баш најзадоволен,ама у последно време имаат екстра интернет,па не се жалам.

И јас сум на CableTel. Не сум многу задоволен од телевизијата, можат да го подобрат квалитетот на сликата и да додадат уште добри канали.

Јас сум на кавадаречката кабловска Инел Интернационал, со телевизијата не сум многу задоволен, сакам уште канали бидејќи сметак дека има малце 45 и уште подобра слика. Околу интернетот добро е, за брзина немам коментар, но би можело нови подобри пакети :wink:

na telekabel sum zadovolen sum i od internetot i od televizijata
Nego da prasam nekoj ima kupeno resiver na TELEKABEL ???
I dali ja pustaat PREMIERE na resiverot ??

Кабелнетот е тапа сега, овој Телекабел го стуши и мислам дека е подобар Телекабел, така да јас имам Кабелнет сега не сум искрено задоволен за некој ден ке го сменам доколку не покажат нешто :toe:

На CableTel (бивша Кадис). Што да кажам... Нормално дека може да додадат нови канали, а да мафнат некои сосема непотребни за кои сум прилично сигурен дека никој не ги гледа (RAI1, RAI2, TV5-француската, Zone Romantica, RTR Планета) па на нивно место да додадат нови.

Сакам да се врати HRT2, исто и уште еден музички канал не би било лошо, ама некој навистина квалитетен со МУЗИКА, а не MTV со досадните емисии. Што има тука од Music не ми е јасно.

Во Дебар сум на локалната G-OH, не е лоша, додуша има многу албански канали, ама тоа е тоа. Има и HRT2 и HBO, а интернетот е задоволителен, меѓутоа знае да падне и да нема по цел ден, техничката поддршка е катастрофална, додека го наредија, 2 недели малтретирање беше. Инаку убавото му е што се плаќа однапред на почеток на месецот, неограничен е, и ако не сакаш следниот месец да го користиш, не плаќаш :)

Кабелнетот е тапа сега, овој Телекабел го стуши и мислам дека е подобар Телекабел, така да јас имам Кабелнет сега не сум искрено задоволен за некој ден ке го сменам доколку не покажат нешто :toe:

и јас не сум задоволен од кабелнет нели најавуваа дека после 1 август уште 20 нови програми а дават само 38 а телекабел мислам дека има 65 програми

Безвеза се, дадоа некој нови и сега што само филмови ке гледам не да даат некоја интересна програма слична на МТВ1 каде има музика журки дека што дават концерти и слично само филмови да им се мочам у филмовите.

Kabelski operatori (dali gi koristite i kolku ste zadovolni)

Cabletel e kanta od kablovska televizija, vo monentov nema nekolku kanali dali se iskluceni ili pak ke pustaat novi ne se znae. Nikakva informacija nema zvanicno sto e mnogu neozbilno od nivna strana:toe::nenene:, isto taka nudat i paket na 70 digitalni kanali koj nikako ne sakaat da gi objavat a sakaat dogovorno da te vrzat za edna godina.:vozbud:

Ја сум на Бо-Нет во Прилеп шо е, телевизијата е многу добра. Околу 70 канали, 74 мислам беа поточно. Можи уше еден спортски канал да уклуча, пошо се само 5, ама и тие пет се супер. Другото е во ред.
Интернето мислам дека не му е толку добар, и зато сум на АДСЛ од Т-Хоум.

Ја сум на Бо-Нет во Прилеп шо е, телевизијата е многу добра. Околу 70 канали, 74 мислам беа поточно. Можи уше еден спортски канал да уклуча, пошо се само 5, ама и тие пет се супер. Другото е во ред.
Интернето мислам дека не му е толку добар, и зато сум на АДСЛ од Т-Хоум.
Има врска нешто ова што го пишаш, со темава за Кабелнет ?

Моментално на Телекабел и нетот ми е таму, задоволен од услугата и од интернетот поготово сега со новиве пакети што им се топ се.Фали уште некоја добра програма да се уклучи но тоа е тоа, генерално е топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom