Бербатов во Вардар...

• Креатор на темата Креатор на темата Warrior
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа што очигледно не ме сфаќаш што зборувам, ќе ти повторам.

Е сега, за ова твоето Рила - Пирин... potatoe, potato, it's the same.

Плус немам намера со Бугарин да се расправам, ретки сте тие што се објективни, за останатите и Господ е Бугарин.

Па и јаз немам намерение да се разправјам, ама кога ми пишете, че Бербатов е македонец ми е трудно да не кажем нешто. Иначе за вашта обективност и ние знаеме. Чекам ден кога и Макдоналдс че стане македонски. Или па Кристиано Роналдо.

Што бе никој не им го зима? Треба некој прво да им го даде за да може да им го зима. Бербатов е Македонец по раѓање. Не сум им ја крив на тоа глупите Бугари шо цел живот ни го гланцаат и што ја окупирале Пиринска Македонија па 100 години ги тероризираат тие луѓе таму да бидат бугари со сила. Чоекот е роден како Македонец од татко кој признавал дека е Македонец. На што го научиле после асимилаторите не знам и не ми е гајле, ама немој и ти да викаш дека си е бугар и не им го зимаме. Македонец е кој живее во Бугарија. Тоа е друго.

Пост на место.

Бугар оди бркај гулаби бе,Берба е Македонец а вие сте цигани,татари,шунт и чкарт дури и жените ви се чкарт за еднократна употреба,што друго не ти е јасно ?

Па и јаз немам намерение да се разправјам, ама кога ми пишете, че Бербатов е македонец ми е трудно да не кажем нешто. Иначе за вашта обективност и ние знаеме. Чекам ден кога и Макдоналдс че стане македонски. Или па Кристиано Роналдо.

IQ ?Телетабис утепан..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom