MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а шо поточно ти вика....дај слика нешо па да ти кажеме....чим ти вика такво нешто не си го избришал скроз..

после одам OK
a4vmnr.jpg
21lj0oi.jpg
и после еве што пишува и после се гаси.

Торпедо слуши саа.

1 постапка. Избриши ги сите фалјове од компјутеро од мсн.
2 постапка. Ако се избришани,ти треба верзија 8.1,8.5 или најновата оти неможеш да користеш 8.0 не дава самио компјутер

Најарно ти препорачувам слегни си га 8.5,инсталири си мсн плус и имаш скрипти на нет со само extract и можеш да се прааш демек пишаш у нивно име со нивни слики и т.н .. bla bla bla.

Значи 8.0 верзијата неможе да се инсталира. Морално е 8.1,8.5 или 9.0

Торпедо слуши саа.

1 постапка. Избриши ги сите фалјове од компјутеро од мсн.
2 постапка. Ако се избришани,ти треба верзија 8.1,8.5 или најновата оти неможеш да користеш 8.0 не дава самио компјутер

Најарно ти препорачувам слегни си га 8.5,инсталири си мсн плус и имаш скрипти на нет со само extract и можеш да се прааш демек пишаш у нивно име со нивни слики и т.н .. bla bla bla.

Значи 8.0 верзијата неможе да се инсталира. Морално е 8.1,8.5 или 9.0
Ej брат, не можам да најдам линк да го симнам 8.5, ај барем ако сакаш ти да ми дадеш линк ?

epa vaka sega go imav msn 9.14 go formatirav kompjuterot i seuste bese instaliran.jas go isbrisav od c i od start, i koga probav odnovo da go instaliram mi veli deka e instaliran.go baram vo add remove program i mi se pojavuva deka ne moze da bide un instaliran. ve molam pomos:kesa:

Благодарам.
И сега кога одам на крај Continue не ми излева месенџерот.

одиш на тоа download и после на сликата подоле ти е означено што треба да кликнеш. Сега пробав почнува директно право download.

2liikx3.jpg

epa vaka sega go imav msn 9.14 go formatirav kompjuterot i seuste bese instaliran.jas go isbrisav od c i od start, i koga probav odnovo da go instaliram mi veli deka e instaliran.go baram vo add remove program i mi se pojavuva deka ne moze da bide un instaliran. ve molam pomos:kesa:

Си требал прво Од add/remove programs да го избришеш на цело,па после ако има останато некои фајлови во C и Start да бришеш.

Проби со System Restore,па избриши ги фајловите прво од add/remove programs.

одиш на тоа download и после на сликата подоле ти е означено што треба да кликнеш. Сега пробав почнува директно право download.

2liikx3.jpg

Си требал прво Од add/remove programs да го избришеш на цело,па после ако има останато некои фајлови во C и Start да бришеш.

Проби со System Restore,па избриши ги фајловите прво од add/remove programs.
ako moze nekoj da mi objasni za sistem restore kako treba probuvav ama nz kako treba pls

епа таму кликам..
и кога се слевине пише wlsetup-custom:vozbud:

Па тоа ти е setup-от за инсталирање на мсн :):) Слегни го и install. Ќе почекаш малку повеке и ке биде.

ako moze nekoj da mi objasni za sistem restore kako treba probuvav ama nz kako treba pls

start/all programs/accesories/system tools/system restore.

sqhzsl.jpg

r1jz1k.jpg

Ако не ти се пробува не пробувај нека ти направи некој поискусен.

samo vcerasnata data e boldirana a jas go izbrisav vo cetvrtokot :kesa::nesvest:nema drugo resenie?

samo vcerasnata data e boldirana a jas go izbrisav vo cetvrtokot :kesa::nesvest:nema drugo resenie?

Не ти помагаат ни Uninstallers, ни Add or Remove нит пак System Restore. Дебилна е MSN 9 верзијата за бришење зашто има некоја грешка, незнам точно до што е ама...

Иначе еве ти го решението како да ја избришеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom