MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фалалеле
Го инсталирав и сеа си е супер.

Значи до 9ката било.
По 18484 пат се нервирав со нејзе.
Конечно расчистив.

Ко ќе се средит нека ме побарат пак :pos:

Иначе, ќе ти бапнам едно зеленко ама ми викат премногу сум дал, ај сабајле :)

Ако мислиш за Apper Offline такво нешто не постои. Едино можеш да го земеш MSN Discovery или aMSN, ама со нив неможеш да гледаш кој Apper Offline, туку ако некој е Apper Offline и ако влезе во конверзација со тебе (немора ништо да пише, само да стапи во конверзација со тебе) тогаш месинџерот ќе ти каже дека тој и тој се придружеил на конверзацијата. Едино само така можеш да фатиш, т.е. некој сам да си се издаде дека е Apper Offline.
Мислам дека ме свати што сакам да кажам.

da da znam imam discovery... fala sepak !!!

Се` почесто ми се случува кога на некои контакти им пишувам на кирилица, да не им стига тоа што им го пишувам и се` почесто се случува други да ми пишуваат, а да не ми стига напишаното и обратно, јас да пишам нешто, па да не ми стигне.
Ова го решавам со sign out/sign in, но дали има некој друг начин еднаш засекогаш да се реши? :)

Eпа ти пага конекцијата ногу слаба и за тоа така прави а мсн ти го гледаш дека работи а уствари исклучена си

Се` почесто ми се случува кога на некои контакти им пишувам на кирилица, да не им стига тоа што им го пишувам и се` почесто се случува други да ми пишуваат, а да не ми стига напишаното и обратно, јас да пишам нешто, па да не ми стигне.
Ова го решавам со sign out/sign in, но дали има некој друг начин еднаш засекогаш да се реши? :)

Така и мене во последно време. Не е до месинџерот, туку ни е до самата конекција, а воедно и самиот програм не не известува т.с не прави sign out, па ние мислиме дека проблемот не е до нетот.

Симни си го MSN 9 инсталирај го и пробај да го избришеш со Revo Uninstaller Ако го избришеш те носам на софра

Зошто на 9ката, се е ок, ке ја инсталирам, но кога правам sign in.. само се прекинува и не покажува никаков error. Нема теорија да направам sign in. Некој да не имал сличен проблем ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom