MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи настрана што и врска немам како се прави скриншот:kesa:, мислам дека добро кажав. МSNто ме логира се е во ред можам и слики да менувам и чепкав низ сите понудени опции што ги има се си е најнормално, само што не ми ги покажува контактите, празна листа ми се појавува (а кога се уклучувам од meebo се си е во ред со контактите) и кога сакам некој да addнам не му праќа порака дека сакам да го додадам. Кога сум online не им покажува на другите.:toe:
Како и да е фала ти :)

Симни Revo Uninstaller, избриши го КОМПЛЕТНО месенџерот, сними друга верзија, различна од таа што сега ја имаш (по можност најновата можна) и види дали ќе е таман.

Значи настрана што и врска немам како се прави скриншот:kesa:, мислам дека добро кажав. МSNто ме логира се е во ред можам и слики да менувам и чепкав низ сите понудени опции што ги има се си е најнормално, само што не ми ги покажува контактите, празна листа ми се појавува (а кога се уклучувам од meebo се си е во ред со контактите) и кога сакам некој да addнам не му праќа порака дека сакам да го додадам. Кога сум online не им покажува на другите.:toe:
Како и да е фала ти :)

имаш едно копче на тастатурара што е најгоре во над стрелките и на него пишува PrtSc притисни го и потоа отвори paint и притисни ctrl V и на крај само прикачи ја сликата некаде (пример:www.photobucket.com) и пастај го тука кодот што е за форуми.
А ова со мсн-то и мене ми се има случено еднаш ама се логирав од поново и се си беше океј.. пробај да го одинсталираш скрос messenger-от и да инсталираш нов.

Имам мал проблем со месинџерот :) Неможам да уклучам да ми покажува која песна ја слушам во WMP користам мсн 8.5. Значи одам tools/options/personal и штиклирам show song information from WMP as a presonal message и пак нејќе :toe:
Помош ? :):)

Кој не. Детски глупости се тоа со наџот.

Кој ја знае финтата да правиш nudge многу пати по ред, а а а? :)

Финта, зар тоа го сметаш за финта кој не ја може секој ? А иначе имаш милион начини да ја направиш таа "финта".

Финта, зар тоа го сметаш за финта кој не ја може секој ? А иначе имаш милион начини да ја направиш таа "финта".

Има и програма т.е МСН Пач а и мозаш многу едноставно ...

пример :

Оклучаш го му пушташ нудге и после го исклучуваш ... после пак го оклучи и пак му праќаш ...

Има и програма т.е МСН Пач а и мозаш многу едноставно ...

пример :

Оклучаш го му пушташ нудге и после го исклучуваш ... после пак го оклучи и пак му праќаш ...

Ехеее си свршил работа ако се заебаваш со тоа исклучи - икличи. Инсталирај aMSN и со него можеш колку сакаш nudge да праќаш (е сеа незнам дали може и на Windows, ама од Linux знам дека може).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom