Како би реагирале ако женско ве удри?

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
до сега мии нема манато некоја...а и ако ми мани шамар не знам шо би направил не сум бил во таква ситуација веројатно ке и се развикам а да ја удрам јас или нешто слично да возвратам...тешко

Член од
28 август 2007
Мислења
308
Поени од реакции
8
Би ја залапал така сочно,па нека ме удри пак после ако сака посочно.

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Хух..Иако сум женски пол морам да прокоментирам. Имав два вакви случаја и во двата со шлаканицата го постигнав тоа што го сакам, од лиглиња да станат онака баш диви, со таа разлика што едниот си доби и втора, оти ми го сврте и другиот образ, како добар христијанин:).
Шлаканицата како од рајот да е излезена кога се работи за воспитување мажи, така што жени напред.:vozbud:

Член од
26 декември 2008
Мислења
10
Поени од реакции
1
heh ne mi mavnala zensko samar do sea:).A koa bi mi mavnala so znam kako bi reagiral. Ako sum i dal pricina da me mavne ke si prekutam. Ama ako nema pricina sto znam? Ne bi i vratil sigurno mozno e da ja zalapam:)

Jasamikoj

guru
Член од
20 јули 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Leeeeeee ne mozam da se iznacitam.
Sve muzishcha ovde.Site rasnele u patrijarhat i tatko im ja tepal majka im.
Sto ocekuvas drugo.
Inaku jas imam mavnato i toaaa...
Znaci neam srce da mavnam nekoj ako ne go zasluzil toa,ama bidejki kaj nas ima takvi(citaj pogore),nemam milost.
Ednas samo mi bese krivo posle toa,mavnav eden drugar,i on na zaebancija krena raka demek da mi vrati,iako jas bev ozbilna(samarot ne bese kojznae kolku jak,onaka umereno),i posle si napraivme muabet i mu se izviniv.Dusice.
Sprotivno na toa ,na decko mi sto mi se chalamese i se obiduvase da mi vrati,ednas za malce ke mu rascvetav facata od maanje.
Jas sum za civiliziran muabet,ama so nekoi seljacista od planina simnati ednostano ne mozes poinaku,tie ne znaat da praat muabet,ne znaat ni sto znaci zborot muabet.
Me raduva faktot sto ima iskluchoci u forumov.Sekoja chest!:pipi:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
ако сум заслужил...незнам...зависи колку сум заслужил....
ако не сум заслужил....знам многу да тепам со зборови...па ке и вратам на мој начин:smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не знам дали темава е само за мажи, но ќе го кажам своето. Ќе и се повратам со боксот :pipi:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
So sto ke se klades .. neli pari nemas ?
не е се во парите ти најубаво знаеш..
него он топик..
многу е сељачки да се удри, без разлика дали машко удира женско или обратно.
човек може да се повреди многу повеќе на други начини.шлаканица нема да смени ништо..иако некои го заслужуваат тоа :vozbud::vozbud::vozbud:

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
не е се во парите ти најубаво знаеш..
него он топик..
многу е сељачки да се удри, без разлика дали машко удира женско или обратно.
човек може да се повреди многу повеќе на други начини.шлаканица нема да смени ништо..иако некои го заслужуваат тоа :vozbud::vozbud::vozbud:
Znaci ti si za onaa emocionalnata povreda ? Taa sto se pameti i vistinski oseka ??

Kajgana Shop

На врв Bottom