Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хелооооо па тебе ке ти се смеат а и може и ќутек да добиеш од некој батки ако те видат како тепаш девојче.
мислам ако сакаш да бидеш фраер тепај се со некој рамен на тебе зошто девојче кое повеке од шамар и не знае да удри.
абе ајдее
он топик :мене да ми удри девојче шамар само би ја понижила со збор и ке се свртам да си одам.не се замарам со такви простаци:smir:
Niso nema da i napraam a ako me udri masko ke go ubijam..![]()
Najefikasno e mavashi u glava i odvleckaj ja do prvata pestera![]()
Ako dozvoluvas zensko da te udri?....togas maski te mlatat na sekoj cekor, garant!
A, што ќе правиш кога ќе скокнат едно петмина од околу да го одбранат девојчето од насилникот? (оди на првата страна и отвори го првиот линк за да ти стане појасно. Посликовито е објаснето)
Не знам ама пак најверојатно не би ја тепал.
Ама не ми беше тоа муабетот туку тие нас може да не плескаат колку сакаат а ако ние вратиме, ние сме насилници, тепаме женски. Затоа прашувам, што ако те пласне добро негде пред луѓе, ти и враќаш, скокаат неколкумина да ја бранат. Што правиш ти и дали е фер позицијата во која сме ставени.