?
..........
Гостин
Ja игра некој играва?
Многу багови,интересно тепање и возење со BeamcycleJa игра некој играва?
Еден од програмерите еве што изјави за игратаНајавена е Tomb Raider 9
Не баш.Првата игра, според рецензиите - срање.
RPG heaven!!Пред некоја минута беше најавена Elder Scrolls V: Skyrim.. треба да излезе на 11/11/11
Оп.. соопштија дека и Mass Effect 3 треба да излезе тој период.
Мене „ме уби“ тоа што беше скалирана тежините на противниците , според моменталниот левел на херојот.4ката не беше лоша, али не беше ни којзнае што...значи останува само да се надеваме дека Betsheda ќе не изненадат со добро проложние...
Да ти кажам право не сум некој фан на RPG игрите али обливион 4 ја играв ми се свиѓаше се до моментот, убаво се сеќавам, кога отидов во градот и ме уапсија, а јас цело време внимавам да не украдам нешто или убијам некој што не треба...значи тоа премногу ме изнервира што ме натера да ја избришам играта...Мене „ме уби“ тоа што беше скалирана тежините на противниците , според моменталниот левел на херојот.
Моровинд го немаше тоа , и се дешаваше да залуташ негде кај шо те рокаат со еден удар . Тоа е јако , коа знаеш дека не си дораснат на нешто , и ти дава екстра компетитивност и воља за играње (бар мене) .
E шо толку те изнервира де , и у Македонија е така )Да ти кажам право не сум некој фан на RPG игрите али обливион 4 ја играв ми се свиѓаше се до моментот, убаво се сеќавам, кога отидов во градот и ме уапсија, а јас цело време внимавам да не украдам нешто или убијам некој што не треба...значи тоа премногу ме изнервира што ме натера да ја избришам играта...