Нови игри

kazete za james bond..kako da ja instaliram..mi bara registracija koa ke ja pustam

shank-1.jpg

Ја имате на zamunda. Ѕверска е играва!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Многу е добра играва ама ептееен е кратка :(

да не знае некој дали ќе може да се игра новата COD BLACK OPS на компјутер преку гарена онлајн?(за неоргиналка зборам)
или само со оргиналка може?

да не знае некој дали ќе може да се игра новата COD BLACK OPS на компјутер преку гарена онлајн?(за неоргиналка зборам)
или само со оргиналка може?

Ќе може сигурно, ако не преку Garena тогаш со Dedicated servers.

Fallout: New Vegas пробајте ја и ако сте играле било која Fallout игра и ако не сте ирале ни една до сега...
[video]http://www.bing.com/videos/watch/video/fallout-new-vegas-preview/17wionfxw[/video]

Ви избришав 9 мислења од темава. Не е ова дискусија за кракови/вируси и слични побарувања. Стрикно за нови игри и мали дискусии за нив. :)

Ви избришав 9 мислења од темава. Не е ова дискусија за кракови/вируси и слични побарувања. Стрикно за нови игри и мали дискусии за нив. :)

Па Мац битно ми е тоа, 7gb ЛОООООл... цицицте пу ццц. Иначе има тема за кракови и за такви работи?

Mac одговори што ќутиш?

Па Мац битно ми е тоа, 7gb ЛОООООл... цицицте пу ццц. Иначе има тема за кракови и за такви работи?

Mac одговори што ќутиш?

Не висам на форумот де. :)

Има тема да, се вика "Помош и совети". :)

Black ops излезе и AlterIW прават Alter Ops(за оние кои нејќат да дадат 50еуро за играва)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom