Препораки за игри

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Oва е само за Wii?:toe:
Неп, за PS3, Xbox360 и PC ја има исто така.

Но, напомена: Верзијата за PC поддржува само Xbox360 gamepad-и, па ќе треба да користите програма наречена Xpadder за да можете да играте со други гејмпади. :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Неп, за PS3, Xbox360 и PC ја има исто така.

Но, напомена: Верзијата за PC поддржува само Xbox360 gamepad-и, па ќе треба да користите програма наречена Xpadder за да можете да играте со други гејмпади. :)
Mи се допаѓаат вакви игри па би ја симнал.Само може да се игра со тастатура или само со гејмпад (имам 3 али тастатурата ми е помила:pipi:).
П.С. Дај прати торент:smir:

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
дечки разбрал некој што се случува со prince of persia и tomb raider ќе излегува нов дел од овие игри?

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
дечки разбрал некој што се случува со prince of persia и tomb raider ќе излегува нов дел од овие игри?
Prince of Persia: The Forgotten Sands излегува на 18-ти Мај.
За нова Tomb Raider, мислам дека нема информации.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
The Forgotten Sands :vozbud: can't wait исто и за The Sands of Time, излегува на 28 Мај.
Едиос си ја знаат работата нема што.

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
Supreme Commander 2
Наскоро(2-3 дена)
Assassins Creed 2
На крај на неделава

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Аууу, шо сум нашол една игра. Авантура со хорор, мрачна атмосфера, од прво лице, како Silent Hill, само не е многу страшна. Колку што Silent Hill е страшна толку е оваа чудна. (SH ја немам играно ама имам гледано дека е)
Се вика, The Void.

(ко од некое аниме личи постеров. На википедија го има со огромна резолуција)

Се наоѓаш во свет сличен на чистилиштето. Во играта, Пространството (The Void) е место каде некои души случајно ќе влезат пред апсолутната смрт. Основен оружје во играта не се ножеви, мечови, пушки и сл. туку.. бојата. Оригинална идеја.

Почнува вака:
Death took your last Heart.
Recover it - before life leaves you completely...
ќе шеташ троа, и оп...

Па, тоа накратко. Играва е излезена од 2008ма во Русија направена од Руси под името Тургор (притисок, тензија). После е излезена полска верзија со наслов Tension, па во 2009 е малце измената (велат подобра) и излезени се германска (март) и англиска верзија (октомври). Значи играта е релативно нова, 5 месеци негде стара.
Видете Трејлер, видиете на Википедија, и официјаната страна,

Гејмплеј видео, прва сцена

Јас само ја почнав, незнам како е понатаму ама почетокот е ептен добар.

ПС. Ко Ларс вон Трир да ја режирал играва :tv:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тешко за Асасин, проблем со кракување. Иначе ја има некракната по торент уште од 20 Февруари.

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
аии не сум знаел
Конечно убисофт нешто да напраи со заштитава

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Тешко за Асасин, проблем со кракување. Иначе ја има некракната по торент уште од 20 Февруари.
Ако збориш за на РС, ја нема нигде по торент сајтовиве, јас најдов само еден торент од играва на isohunt, али незнам колку е „точен“, пошо е стаен пред 2 месеца и нема ниту еден сидер. И баш сеа видов има крак од разор, ставен пред 4 дена, али колку и дали работи, :toe:, проверете..

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ако збориш за на РС, ја нема нигде по торент сајтовиве, јас најдов само еден торент од играва на isohunt, али незнам колку е „точен“, пошо е стаен пред 2 месеца и нема ниту еден сидер. И баш сеа видов има крак од разор, ставен пред 4 дена, али колку и дали работи, :toe:, проверете..
Барај на TPB, Assasins Creed 2 (Ubisoft) (not Cracked) EN

Kajgana Shop

На врв Bottom