Препораки за игри

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Еве сум јас конечно.. после 3 часовно играње на игрицата :) Значи можеби ова мислење и нема да ви биде некое клучно, пошо сум еден од најголемите Фанатици на играта, али играта е ненормално супер. За разлика од кецот, нивото на хорор е каде каде покачено и наместо Смешни Сплајсери ќе гледате Зомбиња во стилот на Лефт 4 Дед. Бтв приказната се дешава 10 години по кецот... Мое мислење е ако го немате играно кецот, симнете ги и 2те :) Графиката е иста како со кецот, се користи Unreal Engine 3, звукот истотака е на најдобро ниво, и приказната барем до каде што стигнав јас е одлична :) Има некои промени како Максимум 5 health packs & 5 eve packs, исто така можеш да користиш Plasmid + Weapon во ист момент и да правиш комбинации од Плазмидите :)

Според мене, секој, ама баш секој, мора да ја симне играва :):smir:

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Импресии од EndWar да не има некој? Да знам дали ќе биди асална или пак Русите да ја губат војната. :(

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Би ти ја препорачал Pedal to the metal.Многу ми се допадна.
Играта е интересна... на почетокот, потоа ти станува доадно оти не се брзи возила а една мисија можеш да ја вршиш и по 1-2 саата...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
сите игри од разор1911 се големи:nesum:
подобро чекај верзија од ТПТБ или Глобе:)
Незнам дали да плачам да се смеам или да искоментирам со FAIL.

Абе дечки, игрите не ги прави Разор. Некое студио за игри се мачат таму прават игра и ја прдаваат после. Многу номално.

И така, од најразлични причини се појавија дигиталната пиратерија. Причините се донекаде слични со оние на средновековната пиратерија.
И сеа разор групава се пирати и ни овозможиле да ја играме играта без да ја купиме, ама тие не ја направиле играта. 15 гига е оти студиото што ја правело толку ја направило.

Дали вреди играта за 15 гига или не е друго прашање. Јас разбрав дека мислиш на RIP, му велиш да почека и ќе излези некој РИП а не целата вака. Ама пак ова ти го напишав, да си знаеш што е што. И да почитуваш тоа што го прави студиото а не само пиратите.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
И јас се слагам дека Silent Hill е најдобра игра, само се нервирам зошто оваа најновава не ја прават и за PC...???:nerv:

Ќе ја конвертираат и за PC. Тоа е речиси секогаш така со Silent Hill франшизата: прво за конзола, а по некој месец и верзија за PC, која е прилично неоптимизирана.

Мене ме интересира што се случува со Diablo 3? Ќе излезе ли годинава?

Член од
21 декември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
22
Незнам дали да плачам да се смеам или да искоментирам со FAIL.

Абе дечки, игрите не ги прави Разор. Некое студио за игри се мачат таму прават игра и ја прдаваат после. Многу номално.

И така, од најразлични причини се појавија дигиталната пиратерија. Причините се донекаде слични со оние на средновековната пиратерија.
И сеа разор групава се пирати и ни овозможиле да ја играме играта без да ја купиме, ама тие не ја направиле играта. 15 гига е оти студиото што ја правело толку ја направило.

Дали вреди играта за 15 гига или не е друго прашање. Јас разбрав дека мислиш на RIP, му велиш да почека и ќе излези некој РИП а не целата вака. Ама пак ова ти го напишав, да си знаеш што е што. И да почитуваш тоа што го прави студиото а не само пиратите.
абе знам:tapp: сакав да кажам дека тој никогаш не ги компресира, еве например мас ефект 2 аплоадирана од разор е 15 гига а од тптб 4,7

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Момци, абе да не знаете некоја игра со скијање со повеќе дисциплини ?

Едит: Моментално ја симнувам Ski racing 2007 :toe:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Повели Но се игра само со тастатура неможи со џојстик !!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Starcraft 2 Beta

Minimum System Requirements
Processor: 1.4 Ghz Processor
Memory: 512 MB RAM
Graphics card: 128 MB RAM video card capable of Hardware TnL. DX10 is not required, but will be supported by SC2 and Blizzard are considering adding DX10 specific effects.
Pixel Shader 2.0 (Officially Confirmed)

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
Aliens vs Predator излезе!
Добра игра ако си фан на овие двајцава
Енџин за нигде
Гејмплеј ваму-таму интересен
7 доби од IGN

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Aliens vs Predator излезе!
Добра игра ако си фан на овие двајцава
Енџин за нигде
Гејмплеј ваму-таму интересен
7 доби од IGN
Читајки по нетов за неа дојдов до заклучок дека освен графиката и не се разликува од старата игра која е на две плус едно цд...така да и не се исплати симнувањето на 15 гига за нешто што е веќе играно.

Абе што стана со ФПС и тактичките ФПС игри ништо добро и ново нема....

Kajgana Shop

На врв Bottom