Препораки за игри

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
На TORRENT-и излезе RESIDENT EVIL 5, епа браќа и сестри навалувајте.....:):):)

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
После саат време играње - да.. графика како од 2002, непостоечка вештачка интелигенција, лош voice acting и исто толку лоша приказна.. а баш имаше потенцијал играва :)
Брат,дај не заебаај баше јако да тепаш римјани со оние модернине ствари!!

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Mamata nimna,samo za XBox iskacat za PC namerno gi pustat posle 1 mesec.:tapp:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Брат,дај не заебаај баше јако да тепаш римјани со оние модернине ствари!!
Да, Помпеја беше ОК.. ама се` останато (приказна, ликови, автентични оружја..) - не :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Па еве ја дочекавме и Red Faction (3) Guerilla во PC верзија....ајт уште малку и ќе се симне комплет.
Ја завршив сабајлево.. баш е добра. Првите два саати ќе се заборавиш во кршење објекти со тоа токмакот од што е заразно :):)

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
Ја завршив сабајлево.. баш е добра. Првите два саати ќе се заборавиш во кршење објекти со тоа токмакот од што е заразно :):)
Е кршењето е поинтересно со оние поларити чарџес или како беа со праи имплозија па експлозија,а има некој најдено М.О.А.Б.!

Septimus

Dota moja Simpatija
Член од
12 мај 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
Odamna imaf edna igra nesto slicno kako WoW online se igra ama malku pobedna... Razbraf deka ja igraat mnogu vo prilep... Isto taka se tepaat heroi takfi raboti se baraat itemi.... Pa ako moze nekoj da pomogne vo potragata..??? Pozz

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Што се случува со Dante's Inferno? Ќе излези на ПЦ? На википедиа го нема пц во листата на платформи, а и ова не изгледа добро

Да му го еам на ЕА. И така последниве години игра немам фатено од нив (последна беше Андергроуд 2).

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Kajgana Shop

На врв Bottom