Брат,дај не заебаај баше јако да тепаш римјани со оние модернине ствари!!После саат време играње - да.. графика како од 2002, непостоечка вештачка интелигенција, лош voice acting и исто толку лоша приказна.. а баш имаше потенцијал играва![]()
Да, Помпеја беше ОК.. ама се` останато (приказна, ликови, автентични оружја..) - неБрат,дај не заебаај баше јако да тепаш римјани со оние модернине ствари!!
Па еве ја дочекавме и Red Faction (3) Guerilla во PC верзија....ајт уште малку и ќе се симне комплет.Mamata nimna,samo za XBox iskacat za PC namerno gi pustat posle 1 mesec.![]()
Ја завршив сабајлево.. баш е добра. Првите два саати ќе се заборавиш во кршење објекти со тоа токмакот од што е заразноПа еве ја дочекавме и Red Faction (3) Guerilla во PC верзија....ајт уште малку и ќе се симне комплет.
Е кршењето е поинтересно со оние поларити чарџес или како беа со праи имплозија па експлозија,а има некој најдено М.О.А.Б.!Ја завршив сабајлево.. баш е добра. Првите два саати ќе се заборавиш во кршење објекти со тоа токмакот од што е заразно![]()
да не е Perfect WorldOdamna imaf edna igra nesto slicno kako WoW online se igra ama malku pobedna... Razbraf deka ja igraat mnogu vo prilep... Isto taka se tepaat heroi takfi raboti se baraat itemi.... Pa ako moze nekoj da pomogne vo potragata..??? Pozz
- El MatadorНекоја игра во стилот на Mafia ,Godfather ,Made Man.