Препораки за игри

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
И таман мислев дека DiRT 2 излегува денес за PC, но не, таа била во декември...а денес за се друго живо и диво.

Добро бе, да им ибам матер, дали се нормални компанииве? Кај им отиде паметов на Sony и Microsoft, зар сериозно мислат дека некој ќе купи Xbox360 за да не чека месец за Batman AA или два месеци за DiRT 2?

Ајт нек се носат во курац, се надевам ќе им ја хакнат пак од direct2drive. Муфљузи :vozbud:
Има такви :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не заебавај бе..има каубојци и индијанци:vozbud::pos2:.......доста само шваби тепавме

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Не заебавај бе..има каубојци и индијанци:vozbud::pos2:.......доста само шваби тепавме
Пробај ја Call of Juarez: Bound in Blood..Ептен јака игрица..Каубојска, онаква у пустини..Мекско, Тексас..

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
После саат време играње - да.. графика како од 2002, непостоечка вештачка интелигенција, лош voice acting и исто толку лоша приказна.. а баш имаше потенцијал играва :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
После саат време играње - да.. графика како од 2002, непостоечка вештачка интелигенција, лош voice acting и исто толку лоша приказна.. а баш имаше потенцијал играва :)
јбг......и така тој торент ми беше на паузирање......сега ќе го отстранам....:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom