Што правите кога сте сами дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Прво чистам низ куќа, се мора да е совршено чисто и убаво. Си пуштам музика, ги викам другарките кај мене и правиме заедно некое убаво јадење па уживаме во него. Секогаш кога сум сама ми текнуваат некои такви работи, мора нешто да зготвам, кеф ми е.
Ако е ме остават неколку дена сама има добри журки кај мене :)
:pipi:

цртаааам... т.е. најмногу цртам... а кога ќе ми се потроши графитот... си правам алки... :pipi:

Прво викам некој на гости а после јадеме гомна глеаме телевизија и глеаме да ни пројде времето

У задње време почнав да останувам сама дома .. Ако треба да се бањам, гола низ дома шетам .. Пуштам гласна музика .. Пеам .. Јадам што ќе ми се пријаде ...Мерацииии:)

У задње време почнав да останувам сама дома .. Ако треба да се бањам, гола низ дома шетам .. Пуштам гласна музика .. Пеам .. Јадам што ќе ми се пријаде ...Мерацииии:)

Па викни некад дур шеташ гола низ дома... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Е шо ви е филм да шетате голи низ дома коа сте сами?

Ја коа сум сам дома гласна музика и трескање од ѕид. :vozbud:

P.S. Демек и коа моите се дома нема гласна музика, како не... :pos: :pos:

праам кафе,викам другарче пуштам музика и џаболебариме...:icon_lol:

Денес бев сама дома.. Викнав другари праевме пица јадевме.. Така.. Кулиравме

Седам на тросед оптегнат само по боксерици, кафица си праам и цигарче до мене, си пуштам некој онака кеифсќи порниќ :) и после тоа викам другари пуштам рапче до даска и се забављаме :)

Дали се досадувате кога сте сами дома, или знаете да си направите одлична забава?

Викате пријатели, слушате музика до даска, вежбате или едноставно се оптегате цело време?

Кога сум јас дома сам, клучам врата и се шетам облечен само во природна облека. :vozbud:

А вие?
Зависно од расположение, најчесто си ја викам мојата најверна другарка или пак си слушам музика и чистам по дома :wink:

Обично седнувам на компјутер пуштам добро музиче и зависи како ке ме фатат мрднатите,или си пеам или ако е агресивна музиката станувам и си вежбам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom