Барам игра.. т.е. "Која беше играва..?"

• Креатор на темата Креатор на темата Esobar
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам некој да ми ја најде NHL 2002...во моите убави денови ја играв се скапував од играње, се скрши ЦД-то и сеа ја сакам пак...Фала однапред...И ако има нешто од Ф1 поново од 2002...ако оне се лажам тоа беше последно...а?

Сакам некој да ми ја најде NHL 2002...во моите убави денови ја играв се скапував од играње, се скрши ЦД-то и сеа ја сакам пак...Фала однапред...И ако има нешто од Ф1 поново од 2002...ако оне се лажам тоа беше последно...а?

Како бе последна мислиш дека е 2002 нормално дека има нови 2003,2004,2005 .. 2008... :)

Како бе последна мислиш дека е 2002 нормално дека има нови 2003,2004,2005 .. 2008... :)

Епа ако најдеш нешто ма да не ми се верува набаци навака :)

Нема бе не прават више од ЕА гејмс, а и другиве исто...веројатно ако пратиш формула коа не се возеѓе Индијанаполис пред некоја година па може и затоа американциве се неку*чија па што знам...
бтв Ф1 2002 у маалската играчница ја убивавме од возење лееееј ко ке ми текне ццц...со култхард у мекларен и баричело у Ферари лол

Дечки дан памтите која е играва?

Значи стара е околу една и пол година. Излезе некаде у времето кога излезе Bioshock. Значи ликот со кој играте е индијанец и почнуваш у бар, па после нешто ќе те грабна вонземјани па ќе бидеш у нивниот вселенски брод и тако даље. 1st person shooter e igrava.

Дечки дан памтите која е играва?

Значи стара е околу една и пол година. Излезе некаде у времето кога излезе Bioshock. Значи ликот со кој играте е индијанец и почнуваш у бар, па после нешто ќе те грабна вонземјани па ќе бидеш у нивниот вселенски брод и тако даље. 1st person shooter e igrava.

Prey.

Никако не ми текнува на една игра како се викаше, малку е стара...Ја играв многу одамна и сега никако да ја најдам.
Играта како што памтам:
беше поврзана со star wars, леташ со вселенски бродови(авиони), имаш мисии...
некој помош?:tapp:

Вака јас тука да си прашам ако знае некој. Еден мој другар сака да му симнам игра само незнае како се вика. Како што он ми објасни во играта ти си како некој бизнисмен и треба да правиш пари. А исто и купуваш коли или па треба некоја кола да однесеш без да и направиш на колата гребнатинка и за тоа ти даваат пари. Па после со парите си купуваш куќа и сето тоа е многу реално и била многу добра играта. Да не знае случајно некој за која игра станува збор?

Вака јас тука да си прашам ако знае некој. Еден мој другар сака да му симнам игра само незнае како се вика. Како што он ми објасни во играта ти си како некој бизнисмен и треба да правиш пари. А исто и купуваш коли или па треба некоја кола да однесеш без да и направиш на колата гребнатинка и за тоа ти даваат пари. Па после со парите си купуваш куќа и сето тоа е многу реално и била многу добра играта. Да не знае случајно некој за која игра станува збор?

Test Drive Unlimited. 95% сум сигурен :)

Барам една игра од маме 32 поточно не знам како се вика. Играта е слична како Tumple Pop само што таа игра се пукаше некои топки и на врвот од секој левел имаше нешто како слот-машина - се добиваше поени, екстра животи, бонус левел итн. Еве некои слики како изгледа отприлика - ова е од Tumple Pop

2988_1.png

Во меѓувреме ја најдов играта што ја барам но како се вика!? Еве слика..

3455_3.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom