Mozilla проблемче

• Креатор на темата Креатор на темата Tanes
  • Време на започнување Време на започнување

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Го форматирав компјутеров и инсталирав фирефох и излезе една порака !!!! Ова првпат ми се дешават гуглав ама ништо не поможи и да пробам овде на форумов сега.....

ScreenShot

Attachments

• asdasdasd.jpg
    asdasdasd.jpg
    156,1 KB · Прегледи: 69
Избриши ја, и инсталирај си друга верзија (3.0 или последната од 2 верзија, зависи која ја имаш сега.) И инсталирај ја во друг фолдер, не во тој кај што се инсталира по стандард. Провери колку простор имаш на харддискот/партицијата. Треба да имаш барем 1 GB слободен простор, СЕКОГАШ (претпоставувам дека имаш над 40 GB HDD)

Стај си ЅР3 за ХР.

Imam eden problem so Mozilla ..

koga ke ja uklucam mozilata avtomatski mi se uklucuvaat 3 stranici odednas .

ako znaete pomagajte , zosto se nerviram !!

my.php

Imam eden problem so Mozilla ..

koga ke ja uklucam mozilata avtomatski mi se uklucuvaat 3 stranici odednas .

ako znaete pomagajte , zosto se nerviram !!

my.php
оди во tools->options->when firefox start види на кое ти е наместено..намести го на бланк пејџ или страна по твој избор..
мислам дека може да е од тоа.. :):helou:

A kako da ja izbirsam so REVO UNINSTALLER
абе друже го инсталираш програмчето и ке ја најдеш таму mozila firefox и правис uninstall и готово.. нема нишо сложено :)
и после пак инсталирај ја..
:toe:

A kako da ja izbirsam so REVO UNINSTALLER

Кога ќе го стартуваш Revo Uninstaler би требало да ти се отвори ваков прозорец...

revo_uninstaller.jpg

... во овој прозорец ќе ја најдеш Mozila-та и ќе кликнеш 2 пати на неа ... и Revo Uninstaler-от тогаш започнува со процедурата Uninstal.

Luge imam uste 1 problem zo MOZILLA ,

Koga ke prebaruvam preku mozilla po izvesno vreme koga ke sakam da otvaram nekoja strana ne saka da ja otvori , treba da ja izklucam mozilata i povtorno da ja vklucam , ako imate resenie kazujte ve molam !

ODNAPRED FALA !!!

ццц абе види земи со REVO Ununatallerot избришија и кога ке бришеш оди на 4то Advaced стиклири го тава и поцеки за се избрише и после пак инсталири би требало да немаш никаков проблем:toe::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom