P
Princ
Гостин
Кликни да ги отвара со Internet Explorer кога ќе те праша со кој програм да ги отвори.
Абе да не знае некој шо е проб не ми дава да флезам на мсн одма ми дава Troubleshoot и сите се штиклират (точни) само ова Hosts file... e празно.
Eнибади хелп???
Пробај конектирај се преку оној праисторискиот MSN што си го има самиот виндовс. Значи не преку Live Messenger 8.5 (или 9), туку преку тој никаквиот, побарај го во START.Ме чита ли некој мене ?:jaj:
Може!Ја да прашам... Кога отварам меил преку тоа икончето, цело време ми иде преку интернет експлорер а сакам со фајрфокс, ама не сум нашла нигде дека може да се смени... Знае некој како или морам да си се помирам со тоа?
Пробај избриши го скинот што си го ставила, па избриши го и мсн ус пат. После наново инсталирај го МСН и види, би требало се да си е ок, чим одкога си го ставила скинот почнало да те зеза.имам месенџер 9.0 бета верзија и откако ја инсталирав вистата(скинот само),многу ми се заебува мснто,само се исклучува
,не стигнуваат муабетите,некогаш ми покажува дека неам ниеден контакт онлајн,па си праам sign out-sign in и ќе си покаже дека има онлај луѓе.
ова до вистата е?
да ја деинсталирам или до мснто е?
нервозно е
Пробај конектирај се преку оној праисторискиот MSN што си го има самиот виндовс. Значи не преку Live Messenger 8.5 (или 9), туку преку тој никаквиот, побарај го во START.
..A да пробаш да го симнеш...пак...и да го преинсталираш?...Да не е corrupted при инсталирањето или нешо сл. crap као тоа...Сум го пробувал тоа и пак пробав ама не бива...:zid:
Види дали можеш да се конектираш со некој друг јузер. Викни другар ти нека се стаи од кај тебе, зашо ако си кликал на некои непотребни линкови праќани по мсн, можно е да си го јаделСум го пробувал тоа и пак пробав ама не бива...:zid:
Епа ондак ништо, 9 ка имам Фала сепак :smir:Може!
Прво напрај си го Firefox да ти е default browser.
Симни го ова. инсталирај го.
После пушти MSN и пробај провери си меил, треба да го отвори преку Firefox. Ако не, тогаш треба да имаш додатно мени горе кај File, Edit, Tools...... ќе се вика StuffPlug или така нешто.
Натаму направи го ова:
Р.Ѕ. Мислам дека за Live Messenger 9.0 не работи ова
Не знам кој понагоре беше кажал да го реинсталирам, ама 100пати го реинсталирах и постари верзии ставах и бета верзии и се исто прави.Види дали можеш да се конектираш со некој друг јузер. Викни другар ти нека се стаи од кај тебе, зашо ако си кликал на некои непотребни линкови праќани по мсн, можно е да си го јадел
Симни си SP3 за ХР. Избриши го Live Messenger, апдејтувај го виндовсот со SP3, па после инсталирај ја најновата верзија на Live Messenger 9.0
До тогаш, логирај се од тука:
www.meebo.com
www.ebuddy.com