Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Ја како што гледам на клипов никаде нема транспарент ''Смрт за Албанци'' како што викавте:toe:
И ако сте доволно свесни ќе го тргнете клипов во кој јасно се гледа кој е кој во Тетово.Затоа што ако не знаете со клипов само се понижувате друго ништо.Затоа што можеби имате квантитет ама квалитет никогаш нема да имате:nenene:

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
Сега ти текна што е темата бе а :)

Во Струмица бевем 5 автобуси.А вие бевте 5 навивачки групи заедно.... најјаки сте браво :)
хаха смешки....немаш шо да одговориш па ми кажуеш шо е темата а....
ти не си нормален бе другар!!ако вие во струмица сте биле 5 автобус тогаш Чкембари беа 20 автобуси...не си нормален мајке ми...толку од мене

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Ја како што гледам на клипов никаде нема транспарент ''Смрт за Албанци'' како што викавте:toe:
И ако сте доволно свесни ќе го тргнете клипов во кој јасно се гледа кој е кој во Тетово.Затоа што ако не знаете со клипов само се понижувате друго ништо.Затоа што можеби имате квантитет ама квалитет никогаш нема да имате:nenene:
па не се гледа бе бидејќи во рок од 2-3 минути се разбегаја...

А ако не ми веруваш за тоа прашај ги војводите и нека ти кажат!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
хаха смешки....немаш шо да одговориш па ми кажуеш шо е темата а....
ти не си нормален бе другар!!ако вие во струмица сте биле 5 автобус тогаш Чкембари беа 20 автобуси...не си нормален мајке ми...толку од мене

Ако знаеш да броиш добро...изброј ги!

ballistet000261.jpg

А ако не знаеш ете ќе ти помогнам 1,2,3,4,5.

:salut:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Ова ти е комедија , ултрас навивачи наводно бегаат од солзевец далеку 20 метри , немојте да се вадите на тоа , да не ви донесам сега видео клипови , како протестанти протестирааат низ солзавеци , а и во оваа видео се гледа како пожарникарите со рака го носат солзавецот.

Браво за оние на кои им текна дека со себе имале и некои транспаренти и дека треба што побрзо да ги извадат , да не им се деси како со шверцерите , кога на ист начин ги оставија транспарентите и побегнаја , на свој стадион.

Затоа ќе повторам , ако не се чуствуваат како дома во градот Тетово , нека ги играат утакмиците во Лешок.

А зошто Војводите не пробаја да симнат некој транспарент на Балистите ? :) Ај нема потреба да ми одговорите , ги знаеме можните одговори .

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
па не се гледа бе бидејќи во рок од 2-3 минути се разбегаја...

А ако не ми веруваш за тоа прашај ги војводите и нека ти кажат!
Што да ги прашам бе друже???
Во град од 100 000жители 80 000 се муслимани а останатите христијани,тоа и тие го знаат(Војводи) и пак имаат храброст да дојдат на стадион:uvo:при тоа знаејќи дека пола од нив се по одмори,знаејќи дека вие масовно ќе дојдете токму поради нив за да испровоцирате нешто и после другите се криви.
Не бе друже нема потреба да ги прашувам ништо него слободно можам само да им спуштам капа и да им речам:Секоја чест,вие сте најверни навивачи во Македонија:cuc:
А да ви кажам ако не знаеш најголемата провокација ја направивте вие со Албанското знаме:nenene:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Што да ги прашам бе друже???
Во град од 100 000жители 80 000 се муслимани а останатите христијани,тоа и тие го знаат(Војводи) и пак имаат храброст да дојдат на стадион:uvo:при тоа знаејќи дека пола од нив се по одмори,знаејќи дека вие масовно ќе дојдете токму поради нив за да испровоцирате нешто и после другите се криви.
Не бе друже нема потреба да ги прашувам ништо него слободно можам само да им спуштам капа и да им речам:Секоја чест,вие сте најверни навивачи во Македонија:cuc:
А да ви кажам ако не знаеш најголемата провокација ја направивте вие со Албанското знаме:nenene:
Да да да...НАЈВЕРНИ

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Да да да...НАЈВЕРНИ

Па кажими ти мене што би правел ти доколку некој фрли до тебе солзавец?????Ќе застанеш пред него и ќе чекаш да се потроши???

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Со верба во Бог , Војводи до гроб.

Оваа реченица има големо значење , меѓутоа погрешни луѓе го употребуваат , ни солзи не им се даваат за Тетекс , а камо ли животот да го дадат.

Не би сакал да слушнам дека Војводите пак прават транспаренти со овој натпис , пошто веќе два пати , покажаа дека не им се иде у гроб за нивната група .

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
вас да ви фрлеа солзавец сигурно ќе седевте на трибина(вие немате солзи:tapp:)од челик сте правени...дај бидете малку реални...

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
вас да ви фрлат солзавец,па да видиме вашите 60% во таа паника каде ќе избегаат...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кој можел да издржи останал, помалите свите излегле. КАКО МОЖЕ НЕКОЈ ДА ПОБЕГНЕ БЕЗ НИКОЈ ДА ГО НАПАДНЕ?!?!?!?! ОД ШТО ДА БЕГА?!?! Ти може ка идеш по улица трчаш ка ретардиран и бегаш самиот од себе?!?! И што кур ја се замарам со тебе и со останатите овде не ми е јасно, со глава низ ѕид идете, демек ќе смените нешто и ќе докажете дека било како вие што викате. Гледате дека никој не ви веруе, само вие си терате некој филм.

Предлагам никој више да не пишуе у врска со ова (освен вие заебаните што си вртите некој опасни филмоој у глава), џабе да се оправате.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.451
Поени од реакции
8.582
Во Струмица бевме 5 автобуси.А вие бевте 5 навивачки групи заедно.... најјаки сте браво :)
:eek:ftopic:Не сакав да се мешам во темата оти ова нема врска во првенство ама не можев да преќутам некој работи:nenene:

Тoni немој да лажеш овде на форумот барем за струмица за тетово не знам како и што било ама за струмица страмота е да ја спомунуваш виситна дека имаше 5 автобуси од кај вас е сега колку беа тие полни можат да кашат други што беа на стадион колку публика имаше од кај вас и кажи слободно колку беа семкари од кај вас а колку навивачи глумеја дека се или реќено пола пола бефте наивање никакво напуштање на клубот кога му требаше најголема подршка пред време напуштање на стадионот е сега дали од страв или откажвање од клубот кога губи вие си знаете
Друго кажав и пак ќе повотрам вие се можете да бидете само не навивачи оти врска немате бе од навивање само да врењате знаете и да скадирате нешто без врска транспаретите вие се од пред десет години ова покривното албанско знаме мислам дека е видено до сега потоа да дојди член од шверцери да ви деригира што да навивате резили после гледам на клипот сте извадиле парола ова е албанија а порано беше илирида се некој стари фрази во нови паковања ништо ново и се разбира ова само сега ќе биде некое коло а ако добите казна толку од вас да не зборам за тоа што до сега ве немаше никаде и за вашите врски со политичките партии кои ве користат само како потрошен матријал ама ај ќе ви текне за тоа со текот времто како што ќе растете
Трето кои се тие 5 групи?кои навиваа со нас во струмица?и bwe ако мислиш на ајдуци тие се струмица ако не знаеше и не идеја со автобус имаше мал дел на групата од кавадари во пола автобус и неколку навивачи од велес кој дојдоја во сопствена режија :smir:

За најјаки можеби не сме ама за вас сме од друга планета и кога сакате и кај сакате и со што сакате :helou:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Е ај дека не можите уште еднаш да го клајте клипот... ми потекоја мадињата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom