Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.068
Поени од реакции
74.740
Е за овоа брат не си во право.
Немам никаква врска ни со Тетово, најмалце со Балисти :) ...ама на секоја утакмица имало сигурно над 1000гледачи...безразлика дали играле во прва, втора или трета лига.
Читај убаво што сум напишал... НИВНАТА ТРИБИНА. Знаеме која е нивната верност <3

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ааа прашај ги денес војводите што извадија...каква парола...СМРТ ЗА Албанци...и освен тоа имаа парола ТУКА СМЕ НИЕ НЕ СЕ ПЛАШИМЕ...ама не ми е јасно зошто во рок од 5 минути пола од нив почнаа да бегаат.
Ааа а кој вадеше пароли и транспаренти прво од типот United States of Albania ??
-Ај сеа...башка имате маици,срање маици со голема Албанија на грбот,заземена пола Македонија,ама ај лепо је кад сањате.

Не се вади на Војводи денеска,пошо вие веке години уназад го правите истото,не можеш да ме демантираш,жал ми е.

Еве дома сте јаки,најјаки да кажам,зошто не го правевте истото кога дојдовте во Ѓорче на гостовање,кога сакавте да се праите јаки,не ви тргна и изедовте котек ??

Дојдовме ние кај вас ако се секаваш,си навивавме поштено за нашиот клуб,почнавте први со провокации од типот Македонско девојче,курва голема и такви слични скандирања,кретенски скандирања и почнавте да мавате со камења ко највечи пичиња у света...а тоа и сте.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.988
Поени од реакции
16.426
Читај убаво што сум напишал... НИВНАТА ТРИБИНА. Знаеме која е нивната верност <3
Зборам ја општо за посетеност на стадионот, безразлика дали се навивачи или обични гледачи кој отишле да гледаат фудбал и да не се замараат за ништо.

B

Beck's

Гостин
Ааа а кој вадеше пароли и транспаренти прво од типот United States of Albania ??
-Ај сеа...башка имате маици,срање маици со голема Албанија на грбот,заземена пола Македонија,ама ај лепо је кад сањате.

Не се вади на Војводи денеска,пошо вие веке години уназад го правите истото,не можеш да ме демантираш,жал ми е.

Еве дома сте јаки,најјаки да кажам,зошто не го правевте истото кога дојдовте во Ѓорче на гостовање,кога сакавте да се праите јаки,не ви тргна и изедовте котек ??

Дојдовме ние кај вас ако се секаваш,си навивавме поштено за нашиот клуб,почнавте први со провокации од типот Македонско девојче,курва голема и такви слични скандирања,кретенски скандирања и почнавте да мавате со камења ко највечи пичиња у света...а тоа и сте.
aj objasni kako moze istoto da se prikaze na gosti:tapp: drugoto ne ve mavase nikoj so kamenja,sakavte da ispadnete fraeri kresjki stolcinja i go papavte od samo 1 lice,1 znaci:kesa:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.068
Поени од реакции
74.740
Зборам ја општо за посетеност на стадионот, безразлика дали се навивачи или обични гледачи кој отишле да гледаат фудбал и да не се замараат за ништо.
Епа јас не зборев за нив....
п.с. Во Скопје једино во Кисела Вода го немаат јадено Балисти :pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

И зошто не ја продолжиш последната реченица...да кажеш дека јадевте ќутек...али ај само вие сте најјаки бе!

Не за тоа не те демантирам....и како што викате вие јунајтед мацедониа исто е и ова...можеби сон на двете нации секој за своето!

А ние каде и да сме иделе да гостуваме секогаш сме пееле,скандирале..тоа што го пееме и скандираме и дома!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.988
Поени од реакции
16.426
Епа јас не зборев за нив....
п.с. Во Скопје једино во Кисела Вода го немаат јадено Балисти :pos:
Просек вадиме друже, а не тоа колку биле Балисти, а колку Комити или некои други групи :)
Обичниот народ фали на стадион, а навивачи има, чат-пат :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.068
Поени од реакции
74.740
Просек вадиме друже, а не тоа колку биле Балисти, а колку Комити или некои други групи :)
Обичниот народ фали на стадион, а навивачи има, чат-пат :)
За обична публика ги имаат највеќе во Македонија тоа е факт...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
aj objasni kako moze istoto da se prikaze na gosti:tapp: drugoto ne ve mavase nikoj so kamenja,sakavte da ispadnete fraeri kresjki stolcinja i go papavte od samo 1 lice,1 znaci:kesa:
Така може да се докаже фино лепо,земаш 100-150 души најватрени навивачи и одиш на гостовање,да видиш како ке се прикаже тоа ;)
За болдот немој да ме смееш,те молам,за жалење си со овие лагиве.

И зошто не ја продолжиш последната реченица...да кажеш дека јадевте ќутек...али ај само вие сте најјаки бе!
Не за тоа не те демантирам....и како што викате вие јунајтед мацедониа исто е и ова...можеби сон на двете нации секој за своето!
А ние каде и да сме иделе да гостуваме секогаш сме пееле,скандирале..тоа што го пееме и скандираме и дома!
Јадење котек ?
:pos:
Значи не јадевме котек,туку еден од Алфите се пушти накај нас,пратен од управа ваша да провоцира цело време.Кога се пушти,мавна едно помало детенце и му се сипавме сите и фино лепо се тргна на страна,ги повика желките.И тоа е тоа,не знам јас кој ве лажел вас.
Алоо човеку пееме Јунајтед Маседониа само,а не ко вас Тоше е педер,Македонско девојче,курва голема,капираш ?

За болдот...абе ај не заебавај ?
Може сте пееле ако сте на сосема друга трибина,на пример на Филип 2,ама во Ѓорче коа бевте нешто многу кутевте,само од време на време провоциравте со покажување средни прстови.

B

Beck's

Гостин
Така може да се докаже фино лепо,земаш 100-150 души најватрени навивачи и одиш на гостовање,да видиш како ке се прикаже тоа ;)

Јадење котек ?
Значи не јадевме котек,туку еден од Алфите се пушти накај нас,пратен од управа ваша да провоцира цело време.Кога се пушти,мавна едно помало детенце и му се сипавме сите и фино лепо се тргна на страна,ги повика желките.И тоа е тоа,не знам јас кој ве лажел вас.
Алоо човеку пееме Јунајтед Маседониа само,а не ко вас Тоше е педер,Македонско девојче,курва голема,капираш ?

Може сте пееле ако сте на сосема друга трибина,на пример на Филип 2,ама во Ѓорче коа бевте нешто многу кутевте,само од време на време провоциравте со покажување средни прстови.
ti si bil toj sigurno malo detence stom tolku frustracii imas od toa edino gostuvanje

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

Јадење котек ?

Да да само алфите ве тепаја...добро бе мајка му...и ние бевме на стадион и видовме што се случи.

Демек вие не сте пееле Алах педер,албански пички....да бе секогаш ние само провоцираме вие не а!! хаххах

Каде и да било сме пееле,и во Ѓорче сме пееле...не е проблем тоа.

Член од
15 мај 2010
Мислења
145
Поени од реакции
2
koja godina bese koga balistite go jadea i se krie pozadi cajkanite?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
ti si bil toj sigurno malo detence stom tolku frustracii imas od toa edino gostuvanje
Јас на колку гостовања сум бил,ти толку влакна на главата немаш,тиквару ;)
Ајде демантирај ме дека не беше така како што пишав,или тој опасниот ве лажел дека сите не тепал до еден а ? :pos:
Аааах бе бедници едни...

--- надополнето ---

Да да само алфите ве тепаја...добро бе мајка му...и ние бевме на стадион и видовме што се случи.

Демек вие не сте пееле Алах педер,албански пички....да бе секогаш ние само провоцираме вие не а!! хаххах

Каде и да било сме пееле,и во Ѓорче сме пееле...не е проблем тоа.
И јас бев,ти кажувам што како беше,што добивам ако те лажам,плата ?

Пеевме и ние не викам не,ама од кога почнавте вие први со провоцирачките скандирања ;)

M

Mario Gómez

Гостин
Ние си навијаме за еден клуб, кој е мултиетнички. Не е проблемот кон твојата националност, тууку кон тоа што се радувате и свршувате на анти-македонски пароли, јадете лања против државата во која живеете, го ширите својот радикализам на фудбалските терени и сте горди кон тоа. Мајци за голема албанија и фудбал, тоше , македонско девојче и фудбал, одлични комбинации кои ја прикажуваат вашата примитивност и глупоча за која не сте свесни.

М

Мартин`

Гостин
Ок дошле они 1500 или колку сакаат нека бидат, али да бидеме реални 40% на сликиве се деца кој со фиски ќе ги отепаат а не пак да ги мавнат .. Али ајде да тргнеме тоа на страна ок они навиваат ама толку ли забораваат кога бегаа од Војводи кога беа скоро еднакви во бројност со Војводи. А сега собрале 1500 и што направиле истепале 2-3 Војводи хах срамота да се фалите со тоа од 200 души да истепате 5 души а вие 1500 :pos2:

И од такви педери што вадат оружје кога неможат со раце преку к..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom