Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја чест на А2! :vozbud: :pehar: :aplauz: :zver: :oeoeoe: :je: :olee:

Вакво нешто беше потребно. Редно е да се заинтересираме повеќе за нашата сопствена лига.

Супер,супер супер,суперрр потег на а1/а2

Сега само што видов реклама на А1 во недела од 15.30 ќе пренесуваат во живо македонско првенство и тоа дерби натпревар Милано - Вардар :)

знае некој зашто нема пренос на А1 милано - вардар?

јас не знам што е работава зашто немаше 25 минути пренос а гледам ги снимале тие минути со што пропуштивме да го видиме првиот гол на јанчевски и неколку шанси.

моментално е 2-1 за вардар по водството со двата гола на јанчевски (викам јас дека треба да се викне во репрезентација) милано намали со гол од корнер и сега останува да видием како ќе биде второто полувреме.

победи вардар но бидејќи имавме директен пренос можевме да видиме колу беше тешко извојувана победата бидејќи милано промашија 3-4 сто процентни шанси. имаше и убав обид за лоб на глигоров мислам од вардар, а се разбира најубав момент беше голот од слободен на положани во последните минути од натпреварот со што вардар ја обезбеди победата на ова тешко гостоување.

ова докажува дека и кај нас се игра интересен фудбал само што фалат убави стадиони и полни со гледачи кои при вакви шанси и голови со своето навијање би допринеле за уште поубава атмосфера како на приемр што е во англија.

Ренова - Пелистер 3-1
Македонија ЃП - Победа 5-0 :kesa:
Турново - Силекс 1-0

Ренова - Пелистер 3-1
Македонија ЃП - Победа 5-0 :kesa:
Турново - Силекс 1-0

леле победа готова е ако продужат вака.

а сега баш ме интересира која ќе се пренесува наредно коло дали има некое дерби знае некој?

Ренова - Милано :tv:

е да гледав на ффм страната нема баш некое дерби наредно коло, но затоа за две недели играат македонија ѓ.п. и вардар а тоа е дерби кое ќе биде интересно да се гледа и од фудбалски и од навијачки агол :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom