Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

• Креатор на темата Креатор на темата Strumi4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
Па зависи од колку далеку ке ја видам... Ако е едно 10 метра одма мајгери со две нозе и после газење.Ако сум поблиско ке гледам бокс да удрам :D:D:D мала шала

Само ке и вратам и јас со некоја и ке си продолже врската ;)

Епа ова за да спречите треба да ја правите љубоморна вие па нема да ве вара. Иначе ако ме вара ја откачувам.

Таа нека се убие и полуди самата, немам потреба јас.

Ќе дојдам до кај типот ќе му пружам рака и ќе му честитам, ја доби најбољата ороспија бравос голем фраер си. ( а знам сироманивот цел ќе се препоти)

ќе ми излесни оти сум ја фатил...и одам да уживам у живот:tv::drk:

Добив идеа доколку ми се случи нешто вакво ќе им се приближам и ќе и кажам „Браво , напредуваш , само уште 5 и ќе ме стигнеш во варање :)

Еј зависи стварно...Како минуваат годиниве станувам се пофлексибилна на тоа поле.Да ме прашаше некој пред 5 години ќе речев делка би го убила на место.А сега нејверојатно мирно ќе поминам покрај нив ќе се поздравам со младичот колку да му ставам до знаење дека сум го видела и едно многу сериозно Збогум....
А ако и мене ми шетал г..от може и да не биде збогум
хеххе

haha sum gledal kako se eba mojata bivsa so drug i ja ostavih da si go napravi merakot ama posle jas sokrsih od kuteh i plus trujca drugari i ja rasporavme i morase u bolnica da ode na siene...ama mislam oti taka i trebase

Ооооо, би...би...ма немам појма, а не сакам ни да дознаам :D

Еј зависи стварно...Како минуваат годиниве станувам се пофлексибилна на тоа поле.Да ме прашаше некој пред 5 години ќе речев делка би го убила на место.А сега нејверојатно мирно ќе поминам покрај нив ќе се поздравам со младичот колку да му ставам до знаење дека сум го видела и едно многу сериозно Збогум....
А ако и мене ми шетал г..от може и да не биде збогум
хеххе

а ти шета ли гзето... мислам дал знае да праи 8 мици и 6 тици:smir:

Mi se ima sluceno mene da go vidam mojot togasen decko so druga i toa se setase po ulica so nea za raka,a jas onaka ne ocekuvav deka ke go vidam posto znaev deka e on doma,i koga gi vidov.........................
Ne mozev da zemam vozduh,i uste se nerviram koga ke pomislam na taa slika i strasno mi e tesko...:cry:
Ne deka uste mi znaci nesto ama uste me boli...

hmm..pa nisto.ke sakam da me vidi..da vidi deka sum go videla,deka znam sto napravil..ke se pozdravam najnormalno,kako so nekoj poznanik a posle toa nekjam da go vidam! nema da me interesira nikakvo objasnuvanje...

Еден шамар да го здоболит и да го побрукам малце и него,а и неа. После да не ме барат, пошо чим ме изневерува, рачунам дека не сме повеќе во врска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom