Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
Па зависи од колку далеку ке ја видам... Ако е едно 10 метра одма мајгери со две нозе и после газење.Ако сум поблиско ке гледам бокс да удрам :D:D:D мала шала

Само ке и вратам и јас со некоја и ке си продолже врската ;)

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Епа ова за да спречите треба да ја правите љубоморна вие па нема да ве вара. Иначе ако ме вара ја откачувам.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Таа нека се убие и полуди самата, немам потреба јас.

Ќе дојдам до кај типот ќе му пружам рака и ќе му честитам, ја доби најбољата ороспија бравос голем фраер си. ( а знам сироманивот цел ќе се препоти)

Член од
13 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
ќе ми излесни оти сум ја фатил...и одам да уживам у живот:tv::drk:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Добив идеа доколку ми се случи нешто вакво ќе им се приближам и ќе и кажам „Браво , напредуваш , само уште 5 и ќе ме стигнеш во варање :)

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Еј зависи стварно...Како минуваат годиниве станувам се пофлексибилна на тоа поле.Да ме прашаше некој пред 5 години ќе речев делка би го убила на место.А сега нејверојатно мирно ќе поминам покрај нив ќе се поздравам со младичот колку да му ставам до знаење дека сум го видела и едно многу сериозно Збогум....
А ако и мене ми шетал г..от може и да не биде збогум
хеххе

Член од
6 август 2008
Мислења
46
Поени од реакции
21
haha sum gledal kako se eba mojata bivsa so drug i ja ostavih da si go napravi merakot ama posle jas sokrsih od kuteh i plus trujca drugari i ja rasporavme i morase u bolnica da ode na siene...ama mislam oti taka i trebase

Член од
30 септември 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
Ооооо, би...би...ма немам појма, а не сакам ни да дознаам :D

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
Еј зависи стварно...Како минуваат годиниве станувам се пофлексибилна на тоа поле.Да ме прашаше некој пред 5 години ќе речев делка би го убила на место.А сега нејверојатно мирно ќе поминам покрај нив ќе се поздравам со младичот колку да му ставам до знаење дека сум го видела и едно многу сериозно Збогум....
А ако и мене ми шетал г..от може и да не биде збогум
хеххе
а ти шета ли гзето... мислам дал знае да праи 8 мици и 6 тици:smir:

Член од
11 септември 2008
Мислења
261
Поени од реакции
20
Mi se ima sluceno mene da go vidam mojot togasen decko so druga i toa se setase po ulica so nea za raka,a jas onaka ne ocekuvav deka ke go vidam posto znaev deka e on doma,i koga gi vidov.........................
Ne mozev da zemam vozduh,i uste se nerviram koga ke pomislam na taa slika i strasno mi e tesko...:cry:
Ne deka uste mi znaci nesto ama uste me boli...

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
hmm..pa nisto.ke sakam da me vidi..da vidi deka sum go videla,deka znam sto napravil..ke se pozdravam najnormalno,kako so nekoj poznanik a posle toa nekjam da go vidam! nema da me interesira nikakvo objasnuvanje...

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Еден шамар да го здоболит и да го побрукам малце и него,а и неа. После да не ме барат, пошо чим ме изневерува, рачунам дека не сме повеќе во врска

Kajgana Shop

На врв Bottom