Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Колку општо и лесно одговарате, а ова е прекомплицирано прашање.
Значи зависи прво кој ми го кажал тоа. Има луѓе што ќе ми го кажат тоа од злоба, а има и такви кои со препотување би ми го изустиле истото, на што ќе морам да размислам.
А и да, како го виделе? Што правел? Пиел кафе? Се држеле за рака? Се гушкале? Се е*еле на клупа? Што?
Мислам, дефинитивно јас неможам да дадам одговор на темава, а ако дадам на сите мои потпрашања, заминав на долгометражен пост.:toe:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Ќе одам и културно и фино ќе се поздравам до двајцата..притоа на него ќе му кажам "Браво злато, еден нула за тебе":vozbud::vozbud::vozbud:
Се цитирав самата за да се дообјаснам. Горниов цитат е во случај ако самата го видам со некоја друга девојка.

Инаку се додека не видам сама не верувам во ништо. Кој колку сака нека зборува сосем е различно јас да видам и друг да ми каже.:pipi:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.838
Поени од реакции
20.304
Дур не видам со свои очи не верувам ама баш никому, а ако го видам ништо нема да искоментирам само ќе дојдам и ќе се поздравам, па макар после тоа да отидам на страна и да се изнаплачам од мака, е од кога ќе ми поминат првите пет минути може комотно да си замине и повеќе никогаш очи да не му видам, толку од муабетот, не ме бивало никогаш за сцени каде се гледам себеси како се дерам ја кубам особата со која сум го зачекала партнерот, има и поболни работи од тоа, не би сакала на некој таков кој е спремен се да фрли во вода само за да ебне плус една женка во животот, да му одавам толку големо значење и да се чувствува како незаменлив.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ќе се напрам дека не сум видела....ќе заминам и ќе раскинам со него веднаш без да му ја кажам причината...

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Ќе отидам кај нив за да види тој дека сум го видела со друга и само ќе се поздравам со него демек ништо не ми е и ќе си отидам (и покрај тоа што во тој момент би била крајно накурчена).

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Мене не би ми рекле туку би ме однеле на местото на настанот да видам. А после...подобро да не пишувам оти ќе ми го избришат постот.

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Џабе е ова силење од другите дека ќе ја/го затепаат па ќе му се развикаат, ќе прават сцени и слично. Ако некого вистински сакаш и видиш како тој со друга ужива и како се смеат заедно ќе немаш сила да се помрднеш од местото, а не пак да правиш сцена.
Ако го видам во таква ситуација ќе пробам да ги скријам солзите и ќе си заминам.
Веројатно некогаш ќе престанам да го сакам, од љубов никој не умрел.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
го видов го фатив на дело си поминав бев повредена тридупло вратив и веднаш расчистив, и во иднина пак да ми се случи исто истото пак ке го направам и око нема да ми трепне:toe:

Д

Демијан

Гостин
Ќе се напрам дека не сум видела....ќе заминам и ќе раскинам со него веднаш без да му ја кажам причината...
Да не му ја кажеш причината?Јас би и пукнал еден врел шамар,ама онака цел живот на лице да и се познаваат 5 прсти, а кога ќе се види у огледало цело време да се потсеќа на мене!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ако излегла на кафе со некој и јас ќе си излезам со некоја на кафе .... ако се мувала или еб*ла со некој

GrD

Член од
27 октомври 2008
Мислења
289
Поени од реакции
5
Нема да реагирам. Едноставно некои луѓе по таква работа за мене не постојат. Нема назад, нема извини нема ништо..... Толку.

Tacnoooooooo :P
More ako ne me vidi ke se pozaebavam malce so nejze ke ja prasuvam kade bila kako si pominala da vidam sto ke mi kaze pa na kraj bi zavrsil so nejze i nema da i kazam zasto za da ja kopka cel zivot :D

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
ако сакат ке ги замолам за тројка:pos2::pos2::pos2::pos2:

Eliza

EliXiR
Член од
10 ноември 2008
Мислења
129
Поени од реакции
3
Секој би можел само да знае како би сакал да изреагира во таква ситуација.

Kajgana Shop

На врв Bottom